Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Asude Didem Durak ile Kundalini Yoga ile Yaz Gündönümü (Online)

21 Haziran 2020 Pazar / 14:00-16:00


Doğa; bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlığımıza yönelmek ve mevsim geçişlerinin enerjisinden faydalanmak için ihtiyaç duyduğumuz fırsatları sunar bize. 21 Haziran Yaz Gündönümü; güneşin iyileştirici ve yenileyici etkisinden faydalanmak, artan gün ışığı ile yılın kalan kısmına hazırlanmak için eşsiz bir zamandır. Aynı gün gerçekleşecek senenin ilk Güneş Tutulması ile su elementinin gücünden faydalanarak harekete geçme ve Yaz Gündönümü ile yeniye niyet etme için Kundalini Yoga ve Meditasyon atölyesine davetlisin.

Kundalini Yoga; fiziksel güç, duygusal denge, zihinsel netlik ve ruhsal farkındalık için çok güçlü bir sistem olup bireye hızlı bir şekilde değişim gücü ve cesareti verir.
Bu çalışmada etkili bir Kundalini Nefes Çalışması, Kriyası ve Meditasyonu ile:

- Toprak’ı Güçlendirme
- Su’yu Harekete Geçirme
- Ateş’le Dönüşme
- Kalp’ten Niyet Etme

Yılın ikinci yarısına açılan bu günü, güneşin enerjisi ile yeni mevsime uyumlanmak, dönüştürmek istediklerine odaklanmak ve hayatına yeni niyet tohumları ekerek geçirebilirsin.

Kimler katılabilir?

Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (kriya), nefes egzersizleri (pranayama), ses titreşimi şifası (mantra) ve meditasyon çalışmasından oluşmaktadır. Beden, zihin, ruh sağlığına önem veren herkes katılabilir.


Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 19 Haziran Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz.


Tarih ve Saat: 21 Haziran 2020 Pazar / 14:00-16:00

Ücret: 40 TL

Uzman: Asude Didem Durak


Asude Durak Kimdir?
Asude, 10 yılı aşkın süredir hayatında olan yoga öğretisinin birçok farklı dalını Türkiye, İngiltere, İsviçre, İsveç ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldu. Yolculuğuna 2017 yılında Kundalini Yoga ile devam etme kararı alarak Kundalini Yoga kadim bilgeliğini dünyaya yaymış Yogi Bhajan ile uzun seneler çalışmış Gurmukh Kaur Khalsa'nın Kundalini Research Institute (KRI) onaylı 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” sertifika programını tamamladı. 2020 yılında bu alanda derinleşmek için İsveç’te Çin Tıbbı Eğitimi’ne başlayarak Kundalini Yoga Terapisti olmak üzere Guru Dharam Khalsa ile çalışmalarına başladı.

Bu harika yolculuğa başlamadan önce Asude, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümü’nden mezun olup İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans yaptı. Okul sırasında başlayan “eğitim” sevdası kurumsal hayatında da profesyonel işine dönüşerek 15 yıl kadar kurumlarda Kişisel Gelişim Eğitmeni ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştı.

2015 yılında “Kundalini Yoga”nın kendisinde yarattığı dönüşüm ile hayatının en radikal kararlarından birini alarak profesyonel iş hayatını sonlandırıp bu alanda eğitmen olmak üzere Hindistan’a gitti. Kundalini Yoga’nın en kıymetli eğitmenlerinden Gurmukh Kaur Khalsa ile Hindistan'da zamanla ölçülemeyecek kadar derin bir yaşanmışlığı deneyimledi.

Bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü paylaşabilmek için stüdyo ve kurumsal firmalarda düzenli dersler vermeye ve Kundalini Yoga Terapi ile kişilerle birebir çalışmalara başladı. Kendine, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladı.


Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home