Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Asude Durak ile Kundalini Yoga ile Kalbin Yolu (Online)

16-30 Mayıs / Her Cumartesi 12:00-13:30


Sevgi, nüfus ettiği her yere anlam katan tüm varlıkları besleyen, iyileştiren, dönüştüren sonsuz enerji kaynağıdır. Tıpkı tabiatın Güneş’ten beslendiği bizler de sevgiden besleniriz.

Sevgiyi, ilgiyi, şefkati, toleransı çoğu zaman dışarıdan beklerken asıl ihtiyacımız olan bilgeliğin kendi içimizde gizli kalmış olduğunu unutur ve dışarıya bağımlı kalırız. Halbuki, kalbin yaydığı titreşim başkasından bağımsız içeriden dışarıya ne yaymak istediğinle ilgilidir. Ben’den uzaklaşıp BİZ olmaya BİR olmaya vardığımız bireyin kendi içindeki en uzun ve derin yolculuğudur.

“Kundalini Yoga ile Kalbin Yolu” Programı’nda; güç sevgisinden, sevginin güç kaynağına akacağımız ve kalp merkezinin titreşimini arttırmak ve kalbin ihtiyacı olan hafifliği, genişliği ve sonsuzluğu deneyimleyeceğiz.

Kundalini Yoga; kalbi taşıdığı yüklerden arındırmana, yaşamına daha fazla sevgi çekmene ve hayatını kalpten idam ettirmek için sana rehberlik yapacak.

Bu programda; Kundalini Nefesi, Kriyası, Meditasyonu ve Sevgi odaklı Mantralar ile çalışacağız:

16 Mayıs - Kalbini Hisset
23 Mayıs - Kalbini Hafiflet
30 Mayıs - Kalbini Genişlet

"Yaşam sevginin sürekli akış halidir, bu akışa sadece katılımın yeterlidir." - Yogi Bhajan

Kimler Katılabilir?
Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (kriya), nefes egzersizleri (pranayama), ses titreşimi şifası (mantra) ve meditasyon çalışmasından oluşmaktadır. Beden, zihin, ruh sağlığına önem veren herkes katılabilir.


Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 15 Mayıs Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz.

Buluşma Tarihleri ve Saati:

16 Mayıs / 23 Mayıs / 30 Mayıs 2020
Cumartesileri 12:00-13:30

3 haftalık program ücreti: 100 TL

Uzman: Asude Didem Durak

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Asude Hakkında

Asude, 10 yılı aşkın süredir hayatında olan yoga öğretisinin birçok farklı dalını Türkiye, İngiltere, İsviçre, İsveç ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldu. Yolculuğuna 2017 yılında Kundalini Yoga ile devam etme kararı alarak Kundalini Yoga kadim bilgeliğini dünyaya yaymış Yogi Bhajan ile uzun seneler çalışmış Gurmukh Kaur Khalsa'nın Kundalini Research Institute (KRI) onaylı 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” sertifika programını tamamladı. 2020 yılında bu alanda derinleşmek için İsveç’te Çin Tıbbı Eğitimi’ne başlayarak Kundalini Yoga Terapisti olmak üzere Guru Dharam Khalsa ile çalışmalarına başladı.

Bu harika yolculuğa başlamadan önce Asude, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji ve University of Birmingham Pazarlama İletişimi yüksek lisans Bölümü’nden mezun oldu. Okul sırasında başlayan “eğitim” sevdası kurumsal hayatında da profesyonel işine dönüşerek 15 yıl kadar kurumlarda Kişisel Gelişim Eğitmeni ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştı.

2015 yılında “Kundalini Yoga”nın kendisinde yarattığı dönüşüm ile profesyonel iş hayatını sonlandırıp bu alanda eğitmen olmak üzere Hindistan’a gittive burada zamanla ölçülemeyecek kadar derin bir yaşanmışlığı deneyimledi.

Bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü paylaşabilmek için kurum ve merkezlerde düzenli dersler, atölyeler vermeye ve Kundalini Yoga Terapi ile danışanlarıyla birebir çalışmalarına başladı. Kendine, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladı.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home