Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Anne bebek yogası seansları 8 haftalıktan büyük bebeklerinizle katılabileceğiniz, hem sizin hem bebeğinizin yapacağı yoga hareketlerinden, meditasyonlardan, şarkılardan oluşan bir saatlik eğlenceli bir seanstır. Doğumdan sonra bir süre evde vakit geçiren anne ve bebeklerin ev dışı ortama uyum sağlamasında önemli bir yer tutan anne bebek yogası seanslarında, emzirmek-uyumak- ağlamak gibi bebeklere ve annelere özgü her şey serbesttir. Emeklemeye başlamamış daha büyük bebekler için ise harekete yönlendirici, uyku ve gaz problemlerine çözümler sunar.

Faydaları;
  • Anne Bebek yogası bebeğinizin fizyolojik ve psikolojik gelişimine katkıda bulunurken, sizin de doğum sonrası toparlanmanıza destek olur.
  • Bebeğinizle birebir iletişiminizi artıran bir ortam sağlar, seans sırasında öğrenilen eğlenceli şarkılar, hareketler, masajlar sayesinde evinizde de uygulayabileceğiniz yöntemler öğrenirsiniz.
  • Bebeğin uyku düzeninin gelişmesinde, beslenme alışkanlıklarında, duyusal ve bilişsel gelişiminde faydalı olabilecek bilgiler edinirsiniz.
  • Sizin için belki de en önemlisi sizinle aynı dönemlerden geçen, benzer şeyleri yaşayan annelerle bir arada olma imkanına sahip olursunuz.

Ayşegül Denktaş ile gerçekleşen bu seansların gün ve saati anne ve bebeklerin uygun vaktine göre ortak şekilde belirlenir. Eğer katılmak istiyorsanız 0216 550 03 00 numaralı telefondan Nefess Yoga'ya ulaşarak bu talebinizi iletebilirsiniz. 

Tek Seans: 60 TL + KDV

4'lü Paket:  200 TL + KDV



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga