Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Ayşegül ile Yoga ve “Meditasyon Günlükleri” Tatili

1-4 Ağustos


Geçen sene, sanırım cennete düştük dedirten Kaldera’da, keyif ve neşe dolu bir yoga ve meditasyon tatili yapmıştık. Bu yaz da yeniden buluşmaya niyet ettik ve şimdi gün saymaya başlıyoruz.

Bu seneki programda sabah güneşini karşılamak isteyenler için self pratik saati ayırdım. Erken uyanmayı isteyen kuşlar için, doğanın güne uyanışına eşlik etmek isteyenler için...

Onun dışında güne meditasyon yaparak ve sabah sayfalarımızı yazarak başlayacağız, kahvaltıdan sonra deniz kum güneşin tadını çıkaracak, gölgeliğimizde meditatif resim çalışmaları yapacak, akşam üzeri yoga için buluşacağız. Akşam yemeğinden sonra da, yine geçen sene birebir deneyimlediğimiz; gecenin, yıldızların bize sunacağı her ne varsa karşılamak için, “ifade çemberleri”nde buluşup oyunlar oynayacak, hikayeler okuyacağız.

**Bu saklı cennette kapasite 10 kişiyle sınırlı. Bir yandan da tüm bir plaj bize özel kalmış oluyor. O yüzden sizden ricamız 30 Haziran’a kadar kesin kaydınızı yaptırmanız.

Mekanımız Kaldera-Assos kendini anlatıyor:


6000m2 bahçe içinde, 15 kişiye kadar ev sahipliği yapabilen Kaldera, modern mimarinin geleneksel taş işçiliğiyle buluştuğu konforlu bir doğal yaşam mekanıdır.

Assos bölgesinin en sakin, sessiz koyunda, zeytinlikler içindeki özel plajımız yalnız kendi konuklarımızın kullanımına açıktır.

Yemeklerimiz özenle yetiştirdiğimiz bahçemizin organik sebze, meyve ve zeytinyağıyla hazırlanmaktadır.

Neler Yapacağız:

1 Ağustos Perşembe

18:00-19:00 Yoga ve Meditasyon

19:30 Akşam yemeği

21:00 İlk gün çemberi, tanışma

2-3 Ağustos (Cuma-Cumartesi)

07:00-08:00 Self Pratik (isteğe bağlı)

09:00 – 10:00 Meditasyon günlükleri/sabah sayfaları

10:00 – 11:30 Kahvaltı

. Deniz kum güneş

14:30-15:30 Meditatif resim

. Deniz kum güneş


17:00 – 18:30 Yoga

19:30 Akşam Yemeği

21:00 İfade Çemberi

4 Ağustos (Pazar)

09:00-10:00 Yoga ve Meditasyon

Kahvaltı ve kapanış çemberi

*Meditatif Resim ve yazı çalışması özünde hareketin ve meditasyonun bize sunduklarını olduğu haliyle kağıda aktarmayı içeriyor. Dans ederek gelenleri renkle, sessizce oturarak duyumsadıklarımızı yazıyla buluşturuyoruz. Böylece bir ifade alanı olarak sanat; kendimizi (kendimize) anlattığımız bir hale bürünüyor.

** Tatilimiz boyunca katılacağınız dersler her seviyeye açıktır. Daha önce meditasyon ya da yoga deneyiminiz olmasa da bütün derslere katılabilirsiniz.

Konaklama ve Katılım ücreti:

*Kaldera Otel;

Tek kişilik konaklama ücreti 3 gece için toplam 750 TL’dir. Konaklama ücretine sabah kahvaltısı-akşam yemeği ve öğlen ikramları dahildir. Oda tipine göre 2 ya da 3 kişilik odalarda konaklayacağız. Rezervasyon için info@kaldera.org adresinden ya da 0534 504 71 15 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

**Programdaki bütün derslere katılım ücreti: 250 TL’dir. Katılım ücretine resim malzemeleri dahildir.

Konaklama+Katılım ücreti toplam 1000 TL’dir. Ön kayıt için 30 Haziran’a kadar Kaldera’ya 250 TL ön ödeme yapılması gerekmektedir. Kredi kartıyla ödeme alınmamaktadır.

***Yol masrafı katılımcıya aittir.

Kaldera ile görüşüp kesin kaydınızı yaptıktan sonra ayseguldenktas@gmail.com adresinden beni de bilgilendirmeniz gerekiyor. Detaylı bilgi edinmek ya da aklınızdakileri sormak için yine bana bu adresten ulaşabilirsiniz.

Tatil öncesi tanışalım derseniz @meditasyongunlukleri instagram hesabından dersleri takip edebilirisiniz.

Merak edenler için Ayşegül bio:

1984 İstanbul doğumlu Ayşegül Denktaş, 2008 senesinde Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2010 senesinde Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Yüksek Lisans Programına kabul edildi. Derken hayatının sosyal bilimci tarafı yön değiştirdi ve kurucu ortaklarından olduğu Nefess Yoga ile birlikte başka bir perspektif kazandı.
Ayşegül için yoga; hareket ve nefesin birlikteliğinden doğan iyileştirici etkinin, tüm bir gündelik yaşama yayıldığı ve herkesin uygulayabileceği kadar basit ve temel bir “kendini keşfetme” süreci.

Şu an Nefess Yoga bünyesinde; Hatha Yoga, Tao Vinyasa ve Zen Meditasyonu dersleri vermektedir.

Eğitimler

- Free Yoga - 200 saatlik Temel Hocalık Eğitimi - David Cornwell; 2011-2012
- Reiki I. Seviye - Devrim Akkaya; 2012
- Temel Yoga Eğitimi, 200 saat - Çağ Gürle; 2013
- Anne Bebek Yogası Eğitmen Eğitimi - Sima Ölçer, Nur Sakallı; 2014
- Tao Vinyasa ve Terapötik Asanalar Eğitimi - Can Bora; 2015
- Tao Vinyasa ve Terapötik Asanalar Eğitimi (Asistanlık) ; 2016
- Arzu ve Yelina ile Nefess Yoga Temel Hocalık Eğitimi, 200 saat (Asistanlık) ; 2016

- Temel Şaman Eğitimi – Ayşe Nilgün Arıt; 2017

- Reiki I ve II. Seviye – Öznur Açıkalın; 2018

- Reiki III. Seviye ve Reiki Master - 2019





Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Kaldera - Assos