Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Esin Alpman ile Anneler için Bedenle Yeniden Buluşma Çemberi
1 - 22 Şubat 2021
Her Pazartesi 21:30 - 21:45
&
7 - 21 Şubat 2021
Her Pazar, 27 Şubat Cumartesi 11:30 - 12:45

Gebelik süresince bebeğe yuva olan kadın bedeni, doğum sonrasında yeni bir yola çıkıyor.  İyileşiyor, güçleniyor, yeniden yapılanıyor, dönüşüyor.  Bu yolculuk sırasında, yeniden inşa edilen bedene hakettiği hassasiyet ile yaklaşmak ve onu şefkatle desteklemek gerekiyor.

Dört haftalık anne çemberimizde doğum sonrası baş başa kaldığımız bedenlerimiz ve nefesimiz ile yeniden buluşacağız. Değişen yerlerimizi farkedeceğiz, zorlananlara destek vereceğiz, zayıf bölgeleri güçlendireceğiz, ihtiyacı olanları dinlendireceğiz.

Kimler katılabilir?

Doğumda sonra hareket etmesinde bir sakınca olmayan, bedeniyle buluşmak isteyen her anne.

Neler var?

* Doğum sonrası tekrar baş başa kaldığımız bedenlerimiz için yoganın ve nefes tekniklerinin iyileştirici etkisini deneyimleyeceğiz.
* Bedenimizdeki değişimleri tespit edip onlara şefkatle yaklaşacağız.
* Yoga akışları ile tekrar güçlenmeye ihtiyaç duyan karın bölgemize, ağrıyan sırt ve omuzlara, yeniden yapılanan leğen kemiğine ve eklemlerimize destek olacağız.
* Nefes teknikleri ve meditasyon uygulamalarını ihtiyaçlarımıza uygun olarak hayatımıza dahil etmeyi öğreneceğiz. 

Buluşma Tarihleri

1 Şubat / 8 Şubat / 15 Şubat / 22 Şubat, 2021
Her Pazartesi 21:30 - 22:45
&
7 Şubat / 14 Şubat / 21 Şubat  Pazar
27 Şubat Cumartesi
11:30 - 12:45

Ücret:
Pazartesi programı: 200 TL
Pazar programı: 200 TL
İki program beraber: 320 TL 

Kayıt:

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.  

Uzman : Esin Alpman

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home