Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

-English Below (The workshop will be in Turkish)-


Güneş & Rana & Didem ile Us'ta Yolculuk - «Us’lu Yetişkin Us’Ta Beden»

Nörobilim, Şema Terapi, Kundalini Yoga ve Meditasyon

Bu modülde alışkanlıklarımızın ve çocukluk kararlarımızın nasıl oluştuğunu nörobilimsel olarak inceleyeceğiz. Ardından yetişkinlik dönemimizin ve ilişki dinamiklerimizin nasıl etkilendiğini Şema Farkındalığı üzerinden derinleşerek incelemeye devam edeceğiz. Şemalarımız sayesinde kendi temel konularımızı farkettiğimizde hayatımızdaki dönüşümü hızlandırabilmek için üzerine çalışmamız gereken kilit konuları da farketmiş olacağız. Döngülerimizi kırabilmek için harika bir şans yakalayacağız. Kundalini Yoga’nın dönüştürücü etkisini kilit konularımız ve temel döngülerimiz üzerine yoğunlaştırabileceğimiz pratiklerle deneyimleyeceğiz.

Kimler katılabilir?

Herkese açıktır.

Tarih ve Saat: 2 Kasım 2019 Cumartesi / 13:00-18:00
Ücret: 400 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 360 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Uzmanlar: Güneş Kalkan & Rana Kar & Didem Çekigil Erkan

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 30 Ekim tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Güneş Kalkan

Güneş, Kundalini Yoga yolculuğuna eğitmen olarak devam ederken, bir yandan da kurumsal hayatta kişisel gelişim eğitimleri ile kurumsal eğitimler veriyor. Bu sayede insanların hayatlarına dokunmak, değişimlerini gözlemlemek ve yeni deneyimler yaşamayı çok seviyor.
Bu süreçte diğer yoga stillerini de deneyimleme fırsatı bulan Güneş, kendi hayatındaki dönüşümü farklı bir boyuta taşımak, pratiğinde derinleşmek ve bu öğretiyi paylaşmak amacı ile Kundalini Yoga ve Meditasyon Uzmanlık eğitimini ve ileri seviye eğitmen eğitimlerini Kundalini Research Institute (KRI) sertifikalı AAA Ajai Alai Awakening – International Kundalini Yoga & Numerology School’dan aldı.
Kundalini Yoga’nın aynı zamanda kendi hayatını da şifalayan bir bakış kazandırdığını düşünüyor.Bu yüzden Kundalini Yoga’nın hızlı farkındalık ve dönüşüm yaratan bu gücünü herkesle paylaşmayı çok seviyor.
Güneş aynı zamanda Hamile Yogası Uzmanı, Reiki ile Access Bars uygulayıcısı ve kişisel gelişim, koçluk, liderlik ve kurumsal eğitimler veriyor.

Rana Kar

Rana, 2001 yılında Pertevniyal Lisesi ve 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji ve Siyaset Bilimi & Uluslararası İlişkiler bölümlerinden çift anadal diplomasıyla mezun olmuştur. 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi MBA programını tamamlamıştır.
2006 yılından beri tüketici içgörülerini anlamaya yönelik yürüttüğü pazar araştırma projelerinde kazandığı uzmanlığın yanı sıra psikoloji eğitimlerine devam etmiştir. Dr. Alp Karaosmanoğlu’ndan Şema Terapi, Reyhana Seedat’dan Kalp Merkezli Hipnoterapi eğitimlerini almistir. İstanbul Psikodrama Enstitüsü’nde başladığı Psikodrama Grup Terapistliği eğitimine halen devam etmektedir. Enerji psikolojisi tekniği olan EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği) ve Reiki 3 uygulayıcı sertifikalarina sahiptir.

Didem Çekigil Erkan

2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Global şirketlerde 10 seneyi aşkın kurumsal satış yöneticiliğinin ardından son 4 yılda strateji departmanında insan yetkinliklerini geliştirmek üzerine danışmanlık ve eğitmenlik yapmaktadır.
Bilinçaltı ile ilgili çalışmalarına 2012 senesinde Gülcan Arpacıoğlu ile çalışarak başlamıştır. Bilinçaltı kararlarının hayatımız üzerindeki etkisini daha derinden kavrayıp, bu konuda derinleşmenin kendi hayatını değiştirmek ve çok uzun zamandır hissedemediği ‘iç huzur’a yaklaşmak için başlama noktası olduğuna hızlı bir şekilde karar vermiştir. Bu kararın ardından yurtiçinde ve yurtdışında alanında uzman bir çok eğitmenden öğrenme fırsatını yakalamıştır.
2015 senesinden itibaren çok etkili bir bilinçaltı teknikleri EFT Master, TAT ve Mutluluk Kolay uzmanlık eğitimlerini Gülcan A. ile tamamlayıp aynı yıl Simon Clarkson’dan aldığı DayDreaming (Hayal kurma) eğitiminin ardından bireylerde neurobilimsel farkındalık geliştirme üzerine kendi hayalini kurmuştur. Akademik olarak takip ettiği Susan Greenfield, Candace Pert, Bruce Lipton, Jelena Radulovic gibi bilim insanlarının yayınları ile geliştirdiği “Değişim için Nörobilimsel Farkındalık” modulünü 2017 yılından beri vermeye devam etmektedir.
2013 senesinde Nigel Allfrey’den aldığı Advanced Facilitator eğitimi sayesinde bugun 13 ülkede, çok farklı geçmişten ve kültürden gelen gruplara aktif olarak eğitim vermeye devam etmektedir.
EFT Master, Mutluluk Kolay, TAT ve Reiki3 Uygulayıcısıdır.


Neuroscience, Pattern Therapy, Kundalini Yoga and Meditation

In this module, we are going to work on how our habits and childhood decisions are shaped from the perspective of neuroscience. We will then continue to go deeper on their effects on our adult life and relationship dynamics with Pattern Awareness. When we realize our basic issues with the help of our patterns, we will have realized key themes to be worked on so as to accelerate the transformation of our lives. We will have a unique opportunity to break away from our patterns. We will also experience the transformative effect of Kundalini Yoga with practices focusing on our key issues and basic patterns.

Who can Join?


It is open to everyone.

Date and hour: 2 November 2019 Saturday / 13:00-18:00
Fee: 400 TL + VAT (360 TL + VAT for Nefess Yoga members and alumni*)

*Nefess Yoga 200 Hours of Specialization students and alumni

Instructors: Güneş Kalkan & Rana Kar & Didem Çekigil Erkan

Please kindly pay the workshop fee by the 30th of October to confirm your assistance to the workshop.

You can either call us on 0216 550 03 00 or fill in the below form to contact us.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga