Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Nefess Yoga'da yaşamın her döngüsünde sizi destekleyecek bir seans bulabilirsiniz.
Hamileyken, doğumdan sonra Anne-Bebek ve Çocuk Yogası ile her zaman yoga yapabilirsiniz.

17 Eylül’den itibaren:

Hamile Yogası

Salı / 19:15 - 20:15 / Şaylan Yılmaz

Çarşamba / 17:45 - 18:45 / Aycan Pınar Sitemkar

Cuma / 19:15 - 20:15 / Şaylan Yılmaz

Pazar / 10:00 - 11:00 / Aycan Pınar Sitemkar

Anne-Bebek Yogası

Ayşegül Denktaş ile gerçekleşen dersler anne-bebeklerin uygunluğuna göre belirlenir. Eğer katılmayı düşünüyorsanız telefonla stüdyomuza bildirebilirsiniz. 

Çocuk Yogası*

- Her Cuma* / 16:00-17:00
- Önceden rezervasyon gereklidir. Katılmama durumunda stüdyoyu arayarak bildirmeniz önemlidir.
- Gruplar 3 çocuk ile açılır.

*Gelen talepler doğrultusunda stüdyonun ve uzmanın uygun vaktine göre farklı gruplar açılabilir.

Hamile Yogası

Gebelik süresince düzenli yapılan Yoga, Nefes ve Meditasyon çalışmaları hem daha rahat bir hamilelik geçirmenize hem de doğuma hazırlanmanıza yardımcı olur. Hamilelik süresinde fiziksel kondisyonunuzu korumanıza yardım eder. Bedeniniz ve nefesiniz ile olan ilişkinizi güçlendirip hamilelik döneminde beden içinde yaşanan değişikliklere rahat rahat adapte olmanızı sağlar. Büyüyen karınla birlikte artan duruş bozukluğu kaynaklı beden ağrılarını en aza indirir. Hamilelik boyunca yapılan meditasyon ve nefes çalışmaları, doğum anında rahat nefesler alarak sakin kalmanızı ve doğum dalgalarıyla daha rahat başa çıkabilmenizi sağlar.

Hamileliği 12. haftasından itibaren doktorunuza danışarak hamileliğinizin sonuna kadar bu derslere katılabilirsiniz.

Anne-Bebek Yogası

Anne bebek yogası seansları 8 haftalıktan büyük bebeklerinizle katılabileceğiniz, hem sizin hem bebeğinizin yapacağı yoga hareketlerinden, meditasyonlardan, şarkılardan oluşan bir saatlik eğlenceli bir seanstır. Doğumdan sonra bir süre evde vakit geçiren anne ve bebeklerin ev dışı ortama uyum sağlamasında önemli bir yer tutan anne bebek yogası seanslarında, emzirmek-uyumak- ağlamak gibi bebeklere ve annelere özgü her şey serbesttir. Emeklemeye başlamamış daha büyük bebekler için ise harekete yönlendirici, uyku ve gaz problemlerine çözümler sunar.

Çocuk Yogası (Tuğçe Durakçı ile 2-4 Yaş Oyun Grubu Müzik ve Hareket (Rond Eğitimi) 

Müzik ve hareket eğitimi; çocuğun bilişsel, fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimine yardımcı olmaktadır. Çocuklar müzik ve hareket ile dış dünyayı tanır, beden farkındalığı üzerinden hayata dair denemeler yapar, hayal ile gerçeği ayırt edebilmeyi öğrenir. Bu eğitimler içerisinde hareket egzersizleri ile doğuştan varolan esneklik yapılarını korurken, oyun ve müzik ile bilişsel gelişimleri desteklenir. Bu anlamda eğitimler içerisinde Orff, hikaye anlatıcılığı, yoga, yaratıcı drama tekniklerinden yararlanılarak ; oyunlar üzerinden gidilir. Sosyal eğitimler, çocukların psikomotor gelişimlerine katkı sağlarken, duygu ve düşüncelerini kolaylıkla ifade edebildiği en uygun eğitim dallarıdır. Hedeflenen kitle ile bağlantılı olarak bu kazanımlar arasında 2-4 yaş çocuklar eğlenerek, dil gelişimi, el-göz koordinasyonu, özgüven, iletişim gelişimi yanında yoga ile duruşlarda sakin ve sabit kalabilmeyi, Orff eğitimi ile yaratıcılık, müzik, hareket ve ses farkındalığını, hikayeler ile tematik duygu ifadelerini deneyimler.



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga