Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Nefess Yoga olarak sizi bu sene sonunda farklı bir yeniyıl etkinliğine davet ediyoruz. Kullanmayıp atmaya kıyamadığınız, bir türlü elinizden çıkaramadığınız ancak evinizde ve hayatınızda yer tutan eşyalarınız belki başkasının ihtiyacıdır. Yeniyıla girerken “hafiflemek” ve ihtiyacı olanlarla fazlalıklarınızı paylaşmak için Nefess’te düzenleyeceğimiz İkinci El Pazarı ve Yılbaşı etkinliğine sizleri bekleriz.

30 Aralık /  14:30-18:00

Neler mi olacak?

İkici El Pazarı

Sohbetli, şenlikli, müzikli tezgah alanı: Eğer Kermeste 2. El eşyalarınız için tezgah açmak istiyorsanız mail yoluyla yagmurkutlar@gmail.com adresine yazmanızı rica ederiz. Yerimiz sınırlı olduğu için rezervasyon yaptıran ilk 10 kişiye öncelik verilecektir.

Tezgah için yere serilebilecek örtü getirmenizi rica ederiz.

Nefess ailesi adına biz de bir tezgah açarak bu masanın gelirini sokak hayvanlarıyla paylaşıyor olacağız, siz de dilerseniz destek olabilirsiniz.

Süprizler / Etkinlikler


Kontak Doğaçlama / Tanışma


Bir yandan kermes sürerken dileyenlerle hareket ediyor olacağız. 15:00-16:30 arası Kontak Doğaçlama ile tanışmak isteyenler için mini bir atölye var. Bedenlerimizle konuşmak ve tanışmak, dans etmek, eğlenmek isteyen, çekinen, merak eden herkes katılabilir.

Masal Oyunu

Bedenlerimizle oynadıktan sonra Damla Sakallı ile Masal dünyasına geçip 17:00-18:00 arası yeni bir oyunla devam edeceğiz.

Masallar bizi keşfe çağırıyor; oyun alanı açıyorlar bize. Oyun oynarken keşif alanı. Büyülü kapılar tek tek açılıyor içimize doğru. Eğer deneyimlemek istersen bu masal oyununa sen de gel! Yazmayı deneyelim. Masallarla keşfe çıkalım. Özgün,biricik keşiflerimize...

Etkinlikler için önerilen Katkı Payı: 20 TL (Elde edilen gelir sokak hayvanları için oluşturduğumuz kasaya aktarılacaktır.)
Ön kayıt gerekmemektedir. Rahat hareket edebileceğiniz kıyafetlerle gelmeniz ve masal oyunu için defter-kalem getirmeniz yeterlidir.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga