Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Online programımıza 30 Mart'ta başladık. Bizim arzumuz bu programları sürdürmek, yogayı, meditasyonu evlerinize ulaştırmaya devam edebilmek. Bunu yaparken stüdyomuzun kapalı olduğu dönemde ayakta kalabilmesini sağlarken, programa katkı sunan uzmanlarımızın emeğinin karşılığını vermek, aynı zamanda da sizlerin içinde bulunduğunuz maddi koşulları gözeterek bir yol çizmek istedik. Bu bağlamda “Nefess Online” açıklamasıyla Nefess Yoga’nın hesabına* gönlünüzden geçtiği kadar ve imkanlarınız ölçüsünde katkı sunabilirsiniz.

Online derslerimiz için Zoom isimli programı kullanıyor olacağız. Programı nasıl kurup kullanacağınıza ilişkin detaylı yönergeye burdan ulaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Derslerimiz 100 kişi ile sınırlıdır.

Günlük olarak programı web sitemizden paylaşıyor olacağız ve o gün gerçekleşecek derslerin Zoom linkleri üzerinden derse bağlanabileceksiniz. Facebook ve Sosyal medya hesapları üzerinden de günlük yapılacak paylaşımlarla web sitemizdeki programa ulaşabileceksiniz. 

Üye olan ve olmayan herkese açık olan bu dersler için belirli bir ücret talep etmiyoruz. Ancak stüdyo kapalı olduğu müddetçe hem eğitmenlerimizi hem de stüdyomuzu desteklemek adına girdiğiniz ders sayısını göz önünde tutarak size makul gelen bir miktar ile Nefess Yoga hesabına katkıda bulunabilirsiniz.

*Hesap Bilgileri

Nevzemin Yoga Hizmetleri
Akbank Moda Şubesi
TR73 0004 6002 5688 8000 0906 89
Açıklama: Nefess Online


Online Dersler ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (Lütfen okuyunuz.)

For English

Derslere nasıl katılırım? 


Günlük Program günlük ve haftalık olarak web sitemizde, sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor olacak. Derslerin yanındaki linklere tıklayarak derse Zoom programı üzerinden girebilirsiniz.

Zoom Programını nasıl kullanırım? 

Zoom programını bilgisayar ya da telefonunuza kurarak web sitemizdeki linklere tıklayarak kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için hazırladığımız sayfayı inceleyebilirsiniz.

Zoom ID nedir?

Linke tıkladığınızda adres çubuğunda yazan, en sondaki / işaretinden sonraki sayılar Zoom ID’sidir.

Derslere kayıt gerekli midir? 

Hayır, derslere kayıt gerekmemektedir. Ders başlamadan 5-10 dakika önce Zoom linkine giriş yapmanızı tavsiye ederiz. Dersler 100 kişi ile sınırlıdır.

Üyenizim ve devam eden paketim var, derslere katılabilir miyim, yine de katkı sunmam gerekir mi? 

Üye olan ve olmayan herkese açık olan bu derslere katılabilirsiniz. Bunun için belirli bir ücret talep etmiyoruz. Ancak stüdyo kapalı olduğu müddetçe hem eğitmenlerimizi hem de stüdyomuzu desteklemek adına girdiğiniz ders sayısını göz önünde tutarak size makul gelen bir miktar ile Nefess Yoga hesabına katkıda bulunabilirsiniz.

Üyelik paketim ne olacak? 

Stüdyomuz açıldığında üyeliklere üyelerimizin kullanamadıkları üyelikleri için mağdur kalmayacakları bir yöntem uygulayacağız. Bu konuda sizlere bilgi vereceğiz.

Derslere katkı sunmak için bir alt ya da üst limit var mı? 

Herhangi bir limit yok. Sizin için uygun olan katkı miktarını girdiğiniz ders sayısına göre Nefess Yoga hesabına gönderebilirsiniz.

Derse girmeden önce katkıyı yollamalı mıyım? 

Fark etmez, ister öncesinde ister sonrasında gönderebilirsiniz.

Derslerin kaydını yayınlayacak mısınız? 

Dersler canlı yayın olarak gerçekleşiyor. Programda yayınlanan derslere saatlerinde katılabilirsiniz. Kayıtlı olan derslerimiz YouTube kanalımızda mevcut, takip edebilirsiniz.


Hesap bilgilerine nasıl ulaşabilirim?

Hesap bilgilerimizi günlük ve haftalık programları paylaştığımız sayfaların altında bulabilirsiniz.

*Hesap Bilgileri:

Nevzemin Yoga Hizmetleri
Akbank Moda Şubesi
TR73 0004 6002 5688 8000 0906 89
Açıklama: Nefess Online

Dersler için tek tek mi toptan mı katkı payı göndermeliyim? 

Farketmez. Katıldığınız seans sayısını göz önünde bulundurarak tek tek ya da toplu şekilde katkı sunabilirsiniz.





How do I join classes?

Daily Program will be shared on our website, social media accounts daily and weekly. You can join the class through the Zoom program via the links given in the program.


How do I use the Zoom Program?

You can use the by installing Zoom program on your computer or phone. More info how to use Zoom is here.


What is Zoom ID?

The numbers after the last / (slash) sign in the address bar when you click on the link are the Zoom ID.

Is registration required for the classes?

No, registration is not required. We recommend that you log in to the Zoom link 5-10 minutes before the lesson starts. Lessons are limited to 100 people.

I have a membership. Can I attend classes and do I still have to contribute?

You can attend these classes, which are open to all members and non-members. We do not charge a specific fee for this online program. However, as long as the studio is closed, you can contribute to the Nefess Yoga account with a reasonable amount considering the number of lessons you have taken to support both our instructors and our studio.

What about my membership package?

When our studio opens, we will find a solution for our members that you will not suffer for your memberships that you couldn’t use. We will inform you about this soon.


Is there a lower or upper limit for contribution?

There is no limit. You can send the amount of contribution suitable for you to the Nefess Yoga account according to the number of lessons you have entered.

Should I send the contribution before I enter the course?

It doesn't matter, you can send it before or after.


Will you publish the recordings of the classes?

Lessons take place as a live broadcast. You can attend the classes published in the program within announced hours. You can check our YouTube channel for the instructed yoga classes.


How can I access the account information?

You can find our account information under the pages we share daily and weekly programs.

*Account info:
Nevzemin Yoga Hizmetleri
Akbank Moda Şubesi
TR73 0004 6002 5688 8000 0906 89
Description: Nefess Online

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At home