Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below(The event would be in Turkish)--


Soner Türkölmez ile acro yogayı denemeye hazır mısın? Yoga ile akrobasinin bir arada yer aldığı bu eğlenceli oyunları oynarken çok keyif alacaksın!
Acro Yoga; yoganın manevi bilgeliği ile akrobasinin dinamik gücünün güven, şefkat, eğlence, ekip çalışması ile birleşmiş halidir. Güvenli bir ortamda iki veya daha fazla kişinin akrobatik pozları ve hareketleri deneyimlemesi esasına dayanır. Acro yoga çalışmaları ile korku ve çekinceler yok olur. Kişilerin sonsuz iletişim, güven ve bütünleşme imkanları ile tanışmaları sağlanır.
Bu çalışmada acro yoganın temellerini öğrenip birçok pozu deneyimleme şansımız olacak. Bol bol gülüp eğleneceğiz, yapabildiklerimize şaşıracak, keyifli vakit geçireceğiz.
Etkinliğe katılmak için partner getirmek zorunda değilsin. Acro yoga tecrübesine sahip olmana da gerek yok! Her seviyeden katılımcıya açıktır. Sadece eğlenmek istemen gerekiyor!

Tarih ve Saat: 4 Mayıs 2019 Cumartesi / 13:00-15:00
Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Uzman: Soner Türkölmez

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 1 Mayıs tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Soner Hakkında

Yogayla 2003 yılında tanıştım. 2011 yılından itibaren düzenli yoga yapmaya başladım. Bu süre içinde hem fiziksel hem ruhsal olarak yoganın faydalarını çokça deneyimledim. Kendimden yola çıkarak bu yolculuktaki diğer insanlarla tecrübelerimi paylaşmaya karar verdim.

Yoga yolculuğum boyunca Honza & Claudine Lafond, Kino MacGregor, Dylan Werner, Elena Brower, Meghan Currie, Seane Corn, Cat Alip-Douglas, Chris Chavez, Çetin Çetintaş, John Karvelis, Todd Tesen, Godfrey Devereux, Ray Rizzo, Devrim Akkaya, Barış İşcan, Douglas Brooks, Mathieu Boldron, Sinem Er, Konstantinos Charantiniotis, Bee Bosnak gibi hocalarla çalışma imkanım oldu. 2016 yılında The Chris Chavez Path To Teaching hocalık eğitimini aldım. 2018 yılında da ACROVINYASA Level 1 Teacher Training eğitimini tamamladım.

Yoga benim için gerçeğe doğru bir yolculuğu, hiç bitmeyecek bir farkındalık ve keşif alanını ifade ediyor. Bu keyifli süreçte bir gün yollarımız kesişir de paylaşımda bulunursak çok sevinirim.


Acro Yoga with Soner Türkölmez

Are you ready to try acro yoga with Soner Türkölmez? You will enjoy yourselves a lot while playing these fun games that integrate yoga and acrobatics!

Acro Yoga is a practice that integrates spiritual wisdom of yoga and the dynamic power of acrobatics with trust, compassion, fun and team work. It’s based on a practice of certain acrobatic poses and movements by two or more people in a safe environment. Acro yoga practices eliminate fear and reservations. Participants thus have the opportunity to experience infinite communication, trust and integration.

In this study, we will have the chance to learn the basics of acro yoga and practice many poses. We will laugh a lot, be surprised at what we are capable of doing and enjoy ourselves.

You don’t need to bring a partner to attend the workshop. Neither do you need any previous acro yoga experience! The workshop is open to all levels of participants. It’s enough for you to be willing to have fun!

Date and Hour: 4 May 2019 Saturday / 13:00-15:00
Fee: 70 TL + VAT (* 60 TL + VAT for Nefess Yoga Members and Alumni)

*Students and alumni of Nefess Yoga 200 Hours Specialization Program

Instructor: Soner Türkölmez

Please kindly pay the fee by the 1st of May to confirm your assistance to the workshop.

You may either call us on 0216 550 03 00 or fill in the below form to get registered to the workshop.

About Soner

I met yoga in 2003. I have been practicing yoga regularly since 2011. During this period, I have experienced benefits of yoga both physically and mentally. I decided to share my experience with others in this journey based on my personal stance.

During my yoga journey, I had the chance to work with Honza & Claudine Lafond, Kino MacGregor, Dylan Werner, Elena Brower, Meghan Currie, Seane Corn, Cat Alip-Douglas, Chris Chavez, Çetin Çetintaş, John Karvelis, Todd Tesen, Godfrey Devereux, Ray Rizzo, Devrim Akkaya, Barış İşcan, Douglas Brooks, Mathieu Boldron, Sinem Er, Konstantinos Charantiniotis, Bee Bosnak, among others. I completed, in 2016, The Chris Chavez Path To Teaching teacher training course and ACROVINYASA Level 1 Teacher Training course in 2018.

Yoga, for me, is a journey towards the truth and an everlasting domain of awareness and discovery. I would be glad if our paths cross one day in this joyful process and we get to share our experiences.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga