Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Amma’nın Türkiye - İstanbul Satsang’ına Davetlisiniz
Sugata ile sohbet, meditasyon ve bhajanların yer aldığı bu gecede gelin birlikte olalım.

Tarih ve Saat: 3 Şubat 2019 Pazar / 18:30-20:00
Ücretsizdir. Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Sugata Hakkında

Sugata Duygu Akartuna 8 yıldır Amma’nın sevgi ve şefkat mesajı taşıyan metinlerinin Türkçe çevirisini yapmakta ve Amma Türkiye etkinliklerini düzenlemektedir. Amma’nın Aşramı, Amritapuri’de, IAM meditasyonu eğitimlerini vermekte ve aşramın çeşitli etkinliklerinde etkin rol oynamaktadır. Sugata, Amma’nın üniversitesi Amrita Üniversitesi’nde Felsefe ve Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamış ve Psiko- spiritüalizm üzerine doktora eğitimini sürdürmektedir.

You are invited to Satsang of Amman's Turkey - Istanbul.
Talk, meditation and bhajan with Sugata.

Date and Time: Sunday, February 3, 2019/18: 30-20: 00
It's free. You can call us at 0216 550 03 00 or you can contact us by filling out the registration form below.

About Sugata
For eight years she translate Amma's texts that include love and compassion messages and organizing the events. Amarma's Ashram teaches IAM meditation in Amritapuri and gets an active role in various activities of ashram. Sugata have a Master's degree in Philosophy and Applied Psychology from the University of Amrita, Amma and she is a PhD student in Psycho-spiritualism. She's already continues her doctoral studies on psycho-spiritualism.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga