Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
--English Below--

The camp is open to foreign participants and will be held in two languages.

4 gece 5 gün sürecek olan kampımızda her gün düzenli yoga asana, mindfulness, nefes (pranayama) ve meditasyon uygulamaları; permakültüre giriş eğitimi ve küçük ölçekli permakültür uygulamalarının yanı sıra; yoga ve ekolojinin birbirleriyle bağlantısından hareketle yoga metinlerinin ekoloji bağlamında birlikte ele alınacağı ders ve sohbetler olacak. Dersler arasında kalan boş zamanlarda yöreyi keşfedebilir, kalacağımız yere yürüme mesafesinde denize girebilir, Datça’nın en güzel zamanlarında yürüyüş rotalarının tadını çıkarabilirsiniz.

Yoga ya da permakültür deneyiminden bağımsız, isteyen herkesin katılabileceği şekilde planladığımız kampımızla ilgili detaylı bilgi almak, kamp akışını öğrenmek ve yerinizi ayırtmak için bize yogaekoloji@gmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamp süresince verilecek 12 saatlik Permakültüre giriş derslerinin tamamına katılanlara sertifika verilecektir.

Kamp sonunda katılımcılardan yoga uzmanlık sertifikası olanlara Yoga Aliance’ın Devamlı Eğitim Programı’na (YACEP) sayılabilen bir sertifika verilecektir.

2-6 Ekim tarihleri arasında, Datça - Hayıtbükü'nde görüşmek üzere! Hayıtbükü'nde bulunan Hayıtbükü Ahşap Evleri 2010 sezonunda hizmete açılmış olup işletme konforlu bir şekilde dizayn edilmiş taş ve ahşap evlerden oluşuyor. Hayıtbükü; muhteşem doğası, sessiz, sakin, tertemiz deniziyle ön plana çıkıyor. Ovabükü'ne 800 metre Palamutbükü'ne ise 7 km uzaklıkta. Tesisin bulunduğu konum ise denize "50 adım". Hayıtbükü Ahşap Evleri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi şurada bulabilirsiniz:

http://www.hayitbuku.com.tr


Kimler Katılabilir?
Yoga ya da permakültür deneyiminden bağımsız, isteyen herkes katılabilir.


Program ve konaklama ücreti:

- Üç kişilik oda: 600 TL (4 gece konaklama) + program ücreti 600 TL) = 1.200 TL*

- İki kişilik oda: 700 TL (4 gece konaklama) + program ücreti 600 TL) = 1.300 TL*

- Çadır: 400 TL (4 gece konaklama) + program ücreti 600 TL) = 1.000 TL**

* Fiyatlar kişi başı fiyatlar olup kdv dahil değildir.

*Kampımızda çadır temin edilmemektedir ve çadır kurma alanları sınırlı sayıdadır. Lütfen rezervasyon yaptırmayı ve kendi çadırınızı getirmeyi unutmayınız. *Konaklama, rezervasyon ve ulaşım bilgileri için Hayıtbükü Ahşap Evleri ile iletişime geçiniz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Hayıtbükü Evleri / Datça