Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Cumartesi günleri 13:00-15:00 arasında sevdiğiniz uzmanların doyamadığınız dersleri daha da uzun!

#uzuncumartesiler

Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı mezunları

Yelina Tayfur ile Özgür Beden
1 Aralık Cumartesi / 13:00-15:00


"Organic Intelligence HEART Eğitimi" (Organic Intelligence HEARTraining) ilke ve pratiklerinin de entegre edildiği bu iki saatlik derste, her bedenin benzersiz ve kendine özgü oluşu esasından hareketle, özgür hareketi ve "kendi haline" uygun yoga uygulamasını keşfetmek ve bu yolla bedenlerimizin kendi kendini dengeleme yollarını görmek üzerine çalışıyor olacağız.

https://goo.gl/eae9MQ

Can Bora ile Mikro Asanalar: Derin Duyum Dünyası & Bütünlük Hissi
8 Aralık Cumartesi / 13:00-15:00


Mikro Asanalar; yin, restoratif yoga’dan esinlenmiş, günümüzün çağdaş somatik hareket teknikleri Feldenkrais, Alexander, Cranio-Sacral, Skinner Release gibi bedeni tümevarım yoluyla kavrayan tekniklerin karışımından oluşmuştur. Bu asana’ların bir başka özelliği de görselleştirme/imgeleme çalışmalarını ve bazen tamamen hareketten soyutlanarak bedendeki kimi kemik ve organ sıvılarıyla meditatif bir çalışmayı içerir.

*Her ders farklı asana ve serileri içermektedir. Dolayısıyla ilk derse girmiş olma zorunluluğu yoktur.

https://goo.gl/HyEfzF

Soner Türkölmez ile Acro Yoga
15 Aralık Cumartesi / 13:00-15:00


Soner Türkölmez ile acro yogayı denemeye hazır mısın? Yoga ile akrobasinin bir arada yer aldığı bu eğlenceli oyunları oynarken çok keyif alacaksın!
Bu çalışmada acro yoganın temellerini öğrenip birçok pozu deneyimleme şansımız olacak. Bol bol gülüp eğleneceğiz, yapabildiklerimize şaşıracak, keyifli vakit geçireceğiz.

https://goo.gl/NLm81W

Asude Durak ile Kundalini Yoga ve Meditasyon ile Kış Gündönümü
22 Aralık Cumartesi / 13:00-15:00


Evren bizlere, bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlığımıza yönelmemiz için ihtiyaç duyduğumuz fırsatları sunuyor. Bizler de, bu doğa değişimlerinde Kundalini Yoga ve Meditasyon ile enerjimizi uyumlaştırıp içsel dengemizi sağlayabiliyoruz.

Gölge yanlarınla yüzleşmek, yaralarını iyileştirmek, aydınlık tarafının farkına varmak ve dönüşüm gücünü kendinde hissedeceğin özel bir çalışma olacak.

https://goo.gl/6d7NgV

Fırat Tosun ile Güç ve Hassasiyet
29 Aralık Cumartesi / 13:00-15:00


Bedensel gücün ötesinde içimizdeki gücün asıl kaynağını keşfetmek, hayatta ve yolumuzda bizi destekleyen en önemli farkındalık.. Uzun Cumartesilerde bu hafta hassasiyeti ve gücü bir arada tutarak el -kol dengeleri içeren asanalar üzerine çalışıyor olacağız.

https://goo.gl/4dcDUV



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga