Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Arzu Rezzan Sunam ile Yoga Metinleri Işığında Yoga & Meditasyon
8 - 29 Haziran Her Salı 19:30-21:30

Kadim yoga metinlerine şu anın içinden bakabilmek, meditasyon/yoga kavramlarını anlayabilmek, hayatımıza dahil edebilmek için birbiri ucuna eklenmiş 4 buluşma...

Biraz hareket, yoga, bazen dans, biraz meditasyon bazen susarak bazen ses çıkararak, hareket içinde ve hareketsizlik halinde zihnin sesine sessizliğine şahitlik ederek...

Her buluşmada Yoga Sutralar ve Bhagavad Gita dan bölümlere değinirken bazı anlar sözleri hareket içinde deneyimlediklerimizle, bazı anlar hareketsizlik içinden deneyimlerimizle harmanlayacağız.

İçinden bir ses hadi diyorsa bize bekliyoruz!

Kimler katılabilir?
Herkes... Eğer yoga, meditasyon deneyiminiz yoksa hocayla düzenlenecek ek bir buluşmaya katılıp onun ardından katılabilirsiniz.

8-15-22-29 Haziran
Salı Akşamları / Saat 19:30-21:30

Ücret: 200 TL.
Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Uzman: Arzu Rezzan Sunam

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home