Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Evren bizlere, bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlığımıza yönelmemiz için ihtiyaç duyduğumuz fırsatları sunuyor. Bizler de, bu doğa değişimlerinde Kundalini Yoga ve Meditasyon ile enerjimizi uyumlaştırıp içsel dengemizi sağlayabiliyoruz. Kış, doğada yaşamın köklerinin dinlenmeye geçtiği mevsimdir. Kış Gündönümü’nde en uzun gece, en kısa gündüz yaşanır. Kış Gündönümü, azalan günışığı ile bizi içeriye, kendini dinlemeye davet ederken yeni yıla ve bahara hazırlık için yeniden doğacak ve dışarı yayılacak enerjilerin hazırlanması için farkındalığa ve odaklanmaya davet eder.

Gölge yanlarınla yüzleşmek, yaralarını iyileştirmek, aydınlık tarafının farkına varmak ve dönüşüm gücünü kendinde hissedeceğin özel bir çalışma olacak.

Kundalini Yoga; bize hizmet etmeyen her şeyi bırakmak, karanlık yanlarını su üstüne çıkarmak, yaşam enerjini yükselterek gerçek gücüne ulaşmak için cesaretlendirecek. Bu derste etkili bir Kundalini Nefes Çalışması, Kriyası ve Meditasyonu ile:

- Olumsuzluklardan arınma
- Bırakmak istediklerinle vedalaşma
- Enerji kanallarını (çakra) temizleme
- İçsel dengeyi sağlama
- Enerji frekansını yükseltme
- Yeni başlangıçlar için niyet etme

Sen de, Kış Gündönümünün içsel dünyanın derinliklerine inerek hayatına yeni niyet tohumları serpmesi için fırsat ver ve Kundalini Yoga ile kişisel dönüşümünü destekle.

Kimler Katılabilir?

Beden, zihin, ruh sağlığına önem veren herkes katılabilir. Her seviyeye uyarlanabilecek fiziksel hareketler (kriya), nefes egzersizleri (pranayama), ses titreşimi şifası (mantra) ve meditasyon çalışmasından oluşmaktadır.

Tarih ve Saat: 22 Aralık 2018 Cumartesi / 13:00-15:00

Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı mezunları

Uzman: Asude Durak


Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 17 Aralık tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Asude Durak - Winter Solstice with Kundalini Yoga and Meditation

Let the Winter Solstice go down into your inner world and spread new seeds of life into your life and support your personal transformation with Kundalini Yoga.

Who can participate?
Anyone who cares about body, mind and mental health can participate. It consists of physical movements (kriya), breathing exercises (pranayama), sound vibration healing (mantra) and meditation.

Date and Time: December 22, 2018 Saturday / 13:00 - 15:00
Fee: 70 TL + VAT (For Nefess Yoga Members and Graduates * 60 TL + VAT)
* Graduates of Nefess Yoga 200-Hours Specialization Program

Expert: Asude Durak

You only have to pay the workshop fee until December 17 to ensure your registration to the workshop.

For reservation please call us at 0216 550 03 00 or you can contact us by filling out the registration form below.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga