Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Ayşegül Çallı ile 4 Haftalık Sandalye Yogası Grubu (Online)

25 Mayıs - 18 Haziran 2020 /
Pazartesi ve Perşembe günleri / 12:30-13:30


Evlerde daha çok vakit geçirdiğimiz bu günlerde, yoga derslerine katılmaktan çekinen, ben yapamam, bedenim uygun değil diye düşünen herkesi sandalye yardımıyla yoga yapmaya davet ediyorum. Masa başında uzun mesailer geçirenler de, büyüklerimiz de katılabilir. Hareket etmek isteyen, nefesle anda kalarak bedeni üzerinden kendisiyle iletişime geçmek isteyenler, ihtiyacınız olan tek şey bir sandalye ve niyetiniz.

Derslerde meditasyon ve nefes çalışmalarına bolca yer verip, sandalye yardımıyla uygulayacağımız hareketlerle de eklemlere, kaslara, derin bağ dokulara ulaşacağız. Haftada iki dersten dört hafta boyunca devam edecek olan bu kapalı grup derslerin sonunda niyetim tüm katılımcıların kendi pratiklerini oluşturmaları ve devam ettirmeleridir.


Kimler Katılabilir?
Yoga ve meditasyonu gündelik hayatına dahil etmek isteyen herkes katılabilir. Nefesiyle, bedeniyle bağlantı kurmak isteyen her yaştan herkese açıktır, daha önce hiç yoga yapmamış kişiler de katılabilir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 22 Mayıs Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz.


Buluşma Tarihleri ve Saat:
25 Mayıs / 28 Mayıs / 1 Haziran / 4 Haziran / 8 Haziran / 11 Haziran /15 Haziran / 18 Haziran Her Pazartesi ve Perşembe / 12:30-13:30

Ücret: 200 TL(4 Hafta- 8 Ders).  Bu miktar sizi zorlayacak, ancak yine de programa katılma isteğiniz varsa bana (aysegulcalli@gmail.com) yazabilirsiniz.

*Sağlık çalışanlarına(10 kişi) ücretsizdir. (Kayıt olurken bunu belirtmeniz ve sonrasında bunu belirten bir belge ibraz etmeniz yeterlidir.)


Uzman: Ayşegül Çallı

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home