Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Furkan Akkaya İle Yoga Felsefesi Üzerine Sohbet
14 Ağustos 2022 Pazar  / 19:00 - 21:00


‘Arzunun barındırdığı derin duyular, akıl ve zihin olduğu söylenir; (arzu) bunlar yoluyla bilgiyi örterek bedenli olanı yanıltır.
Ey Arcuna, bu yüzden önce duyularını kontrol et, bilginin ve farkındalığın yok edicisi olan arzuyu öldür!’
Bhagavad Gita 3.40 3.41


Bhagavad Gita’da Krişna bu sözleriyle bize yaşamlarımızda duyularımızı, akıl ve zihnimizi eğitmemiz ve her birimizin farkındalığı olan bir bilge olması gerektiğini vurgulamış.

Bu etkinlikte çağlar boyu nesilden nesile aktarılan günümüzde ise hala içindeki tohum ile bize mental ve fiziksel fayda sağlayan bu kadim öğretinin, yoganın temellerini konuşacağız. Anlamlandırabilen bir varlık olarak belki yaşamlarımıza farkında olarak tekrar uzaktan bakabileceğimiz bu sohbette görüşmek dileğiyle.

Kimler Katılabilir?
Yoga Felsefesi ile ilgilenen herkese açıktır.

Tarih:
14 Ağustos 2022 Pazar
19:00 - 21:00

Ücret:
Etkinlik bağış usulüdür. ( Min. 30 ₺ )

Uzman: Furkan Akkaya
1995 İstanbul doğumluyum. 2017 senesinde Swami Vivekananda Yoga University’e bağlı İstanbul yoga merkezinden mezun oldum. Hatha Yoga Pradipika ve Sankhya felsefesi üzerine eğitimlerimi de bu süreçten sonra tamamladım.

Anlam ve nedenler üzerine kurulu varlığıma dair sorularıma tatmin edici cevaplar veren bu öğretinin beni spiritüel olarak geliştirdiğine inanıyorum.
Reiki, Access Bars ve yoga eğitmenliği gibi farklı disiplin ve öğretilerden aldığım eğitimler ile tekliğin üzerine anlam kazandırmakta ve eğitimler vermekteyim.

- Swami Vivekananda Yoga University 2017
- Hatha Yoga Pradpika felsefe eğitimi 2018
- Seda Azov ile Reiki inisiye 2019
- Access Bars enerji eğitimi 2019

Sorularınız ve ön kayıt için sayfanın sonundaki formu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com mail adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online