Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Demet Demren ile Hormon Yoga Terapi
Hormonların dengelenmesi, stres seviyesinde azalma, enerjinin yükselmesi için ihtiyacın olan Hormon yoga Terapi


Hormon Yoga Terapi Brezilyalı psikolog Dinah Rodrigues tarafından geliştirilmiş. Hormon Yoga Terapi dersleri bandalar, nefes çalışmaları, yoga nidra ve yoga asana pozlarından oluşuyor. Nefes çalışmaları ile salgı bezlerini aktive ediyoruz.

Stresle beraber Kortizol seviyeleri artar bunun sonucunda bağışıklık düşer ve hastalıklar başlar. Düzenli pratiklerle hormonlar dengelenir ve beden güçlenir.

Kimler Katılabilir?
Kronik yorgunluk, PMS sıkıntıları, pre-menopozda ateş basmaları, kilo problemleri, uyku sorunları, tiroid bezi sorunları yaşıyorsanız hormonları dengelemek, enerjinizi yükseltmek ve bağışıklığınızı güçlendirmek için katılabilirsiniz.

Etkinlikte yoga mat, blok ve battaniye gibi ekipmanlar size yardımcı olacaktır.

Önemli!
Kanser tedavisi görenler
Vertigo
Tansiyon, kalp rahatsızlıkları olanlar için uygun değildir.

Tarih ve Saat:
15 - 16 Ağustos 2022 / 20.30-22.00

Ücret:
2 modül toplam 290 TL + KDV

Uzman: Demet Demren

Yoga ile tanışmam 1995 yılında iranlı psikolog dr Hüseyin Ebadi ile Hatha yoga derslerine başlamam ile oldu, sonrasında kurumsal hayata devam ederken stresle mücadele ederken yoga hayatımın bir parçası ve destekleyicisi oldu. 2019 yılında Nefess Yoga 200 saatlik Yin yoga eğitimi aldım. 2019 Feride Mehdizade Yüz Yogası, 2019 yılında Hariom Yoga Meditasyon atölyesi, 2020 yılında online Zeynep Aksoy 200 saatlik Bütünsel Yoga Terapi ve David Cornwell Mindfullness, 2020 online Seda Shambhavi Hormon Yoga eğitimini aldım. Yoga yolunda beraber şifalanmak niyetimdir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online