Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Dila Tuncer ile Online Tarot Danışmanlığı

Tarot güçlü bir kadim bilinçaltı okuma sanatıdır.

Anın bilgisini ve anın içindeki potansiyel olasılıkları bize gösteren ve özgür irademiz aracılığıyla işleyen özenle bakılması gereken bir sistemdir.

İlişkilerde ya da hayatın genel gidişatında yol gösteren işaretler ve enerjiler açığa çıkarır.

Dila Tuncer ile Tarot Kişilik ve Ruh Kartı Analizi içeren seanslar Ağustos, Eylül ve Ekim ayında Nefess Yoga’da. Yolunu daha derinden anlamak, destek almak ve ilişkilerini şifalandırmak istiyorsan seans randevusu için bizimle iletişime geçebilirsin.

Seans İçeriği;

Kişilik kartının amacı : Ruh kartının deneyimini gerçekleştirmek üzere madde boyutuna gelen kişinin bu deneyimi beşeri alemde deneyimlerken hangi karakter özelliklerine sahip olduğunu anlamaktır. Aynı zamanda kişilik kartları, insanlara kendimizi nasıl yansıttığımız ve onların bizi nasıl gördükleri ile ilgili bilgileri de barındırır.

Ruh kartının amacı ise ; ruhun en derin potansiyelini , içsel bilgeliğin gücünü, saf öz doğamızı yansıtmaktır. Kişinin hangi ruhsal misyona sahip olarak ve hangi deneyimi bu dünyaya demirlemek amacıyla dünyevi yolculuğuna çıktığını anlatır.
Ruh ve Kişilik kartlarımızı bilmek, yolculuğumuzda esnetmemiz törpülememiz ve iyileştirmemiz gereken alanlara ışık tutar.

Ruh ve kişilik kartları uyumlu çalışıyor ise kişi ruhsal tekamülünde benliği ve kimliği ile dengede hareket eder.

Uyumsuz çalışıyor ise, ruhun derin deneyiminin yaşandığı yolda benlik bazı blokajlara, zorluklara, kalıplara takılabilir ve kendini yolculuğunda aşamadığı türlü durumlar için zorda hisseder. Bu bazen kişinin ruhsal misyonunun bir parçasıdır .

Ruh ve kişilik kartı analizi danışmanlığı :

Süre : 40 dakika
Ücret : 300TL

Genel Tarot Açılımı :
Yakın geçmiş , şimdi ve yakın gelecekteki olasılıkları önünüze seren uzun bir Tarot okumasıdır. İş, kariyer , genel hayat akışı hakkında detaylı bilgiler verir.

Süre : 50 dk
Ücret : 250 TL

İliski Açılımı:
Partnerlik ilişkilerinizde her iki tarafın da yakın geçmişten gelen bağlantısından başlayarak, hem tarafların hem ortak enerjinin güncel akışını detaylı bir şekilde okuduğumuz, ilişkinin yakın gelecekte
ulaşacağı muhtemel olasılıkları gösteren bir açılım çeşididir. Özellikle derinleşmekten keyif duyduğum bu açılımı, danışanın rızası dahilinde enerji çalışması ile destekliyorum.

Süre : 50 dk
Ücret : 350TL

Seanslar için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online