Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Asude Didem Durak ile Dolunayda Kundalini Meditasyonu
8 Aralık 2022 Perşembe 21:30 - 22:00

SON KAYIT : 8.12.2022 17:00'KADAR

Dolunay dönemleri; fiziksel, zihinsel, duygusal arınmayı, tamamlanmayı desteklerken özgürleşmeye ihtiyaç duyduğun gölge yanlara adeta bir ışık tutup görünür kılar ve bu alanlarda esneme, hareket edebilme gücü sağlar.
Bu dönemlerde yapacağın özel pratikler gökyüzünde var olan enerji ile uyumlanmanı kolaylaştırırken olası duygusal boşlukların seyrini hafifletir.
Hava elementinde gerçekleşecek olan ve Geleneksel Çin Tıbbı’nda İkizler burcunun yönettiği mide meridyenini yöneten alanlarda etkisini hissettiren senenin son dolunayında Kundalini Meditasyonu ile buluşuyoruz.
Dolunay ışığının kalbini, yolunu aydınlatması niyetiyle...

Kimler Katılabilir?
herkese uygundur.

Buluşma Tarih ve Saati
8 Aralık Perşembe
21:30 - 22:00

Ücret:
Nefess Yoga Üyelerine Ücretsizdir!
Üye olmadan katılım sağlamak için dilediğiniz miktarda bağış yapabilirsiniz.
Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşın lütfen.

Uzman: Asude Didem Durak

Asude Didem Durak Kimdir?
10 yılı aşkın süredir hayatımda olan yoga öğretisinin birçok farklı dalını Türkiye İngiltere, İsviçre, İsveç ve Hindistan’da deneyimleme fırsatı buldum. 2017 Kundalini Research Institute onaylı 220 saatlik “Kundalini Yoga Eğitmenlik” programını tamamladım. 2020 yılında bu alanda derinleşmek için İsveç’te Çin Tıbbı Eğitimi’ne başladım ve 2022 yılında 550 saatlik programı tamamlayarak Türkiye’de bu alanda uzman olan ilk 3 terapistten biri olarak mezun oldum. Bu kapsamda; yoğun stres, aksiyete/panik atak, kronik ağrı, depresyon, beyin sisi, çocukluk travmaları, travma sonrası iyileşme süreci, uyku sorunu, dikkat eksikliği/hiperaktivite, yeme bozuklukları ve hayattaki geçiş dönemlerinde destek amaçlı konularda çalıştım.

2021 yılında Kundalini Meditasyonlarında derinleşmek üzere 50 saatlik meditasyonun beynin üzerindeki etkilerini aktaran “Meditasyonun 21 Adımı” Programı’nı tamamladım. Bu farkındalık seviyesinin verdiği dönüşümü paylaşabilmek için kurum vemerkezlerde düzenli dersler, atölyeler vermeye ve Kundalini Yoga Terapi ile danışanlarımla birebir Çin Tıbbı, Ayurveda, Numeroloji, Çakra Sistemi ve Şifa üzerine çalışmalara başladım.

Bu harika yolculuktan önce, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji Bölümü’nden mezun olup İngiltere’de, University of Birmingham’da Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans yaptım. Okul sırasında başlayan “eğitim” sevdam kurumsal hayatımda da profesyonel işime dönüştü ve 15 yıl kadar kurum ve üniversitelerde Eğitim Danışmanı ve Akademi Yöneticisi olarak çalıştım. Kendime, öğrenmenin ve eğitim vermenin son bulmadığı bir yaşam kurguladım.

Sevgiyle, ışıkla, barışla,
Asude

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga Online