Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Esin Alpman ile Yüz Yogası

8-15-22-29 Mart
Her Salı 19:30 - 20:30


10-17-24-31 Mart
Her Perşembe 12:30 - 13:00


Derslerin video kaydına 1 ay süreyle erişip tekrar yapabilirsiniz.

Yüz yogası, cilt yaşlanmasının önüne geçmek için kullanılan en etkili yöntemlerden biri. Hiçbir kozmetik ya da estetik müdahale aracına ihtiyaç duymadan uygulanabiliyor. Görünür deformasyonlar, sarkmalar, çizgiler ve mimik kırışıklıkları üzerinde etkili. Aynı zamanda cilt dolaşımı destekleyerek dolaylı olarak cildi yeniliyor. Tüm bu görünür etkilerinin yanında, sinir sistemi üzerinde yatıştırıcı etkileri var.

1 aylık süreçte yapılacak dersler sayesinde, katılımcılar, yüz yogasının tüm bu şifalandırıcı yönleriyle tanışma fırsatı bulacaklar.

Yenilenecek, dinlenecek ve yaşlanmayı geciktirmenin yollarını öğrenecekler.

Kimler Katılabilir?
Herkes!
Katılımcıların ders için yanlarına iyi temizlenmiş bir cilt, günlük nemlendirici kremleri ve bir ayna almaları gerekmektedir.
Not: Yakın zamanda yüz, boyun, kafa derisi, dekolte bölgesi, ağız içi ile ilgili cerrahi bir operasyon ya da tedavi süreci geçirmiş kişiler ya da halen bu bölgeler ile ilgili teşhis/tedavi aşamasında olan kişilerin, doktorlarından izin almadan katılmamaları gerekmektedir.

Ücret:
Salı Grubu : 240 TL
Nefess Yoga üyelerine ve Anneler ile Yoga grubuna 200 TL
Perşembe Grubu : 150 TL
Nefess Yoga üyelerine, Anneler ile Yoga grubuna ve Salı Yüz Yogası grubuna 120 TL

Sorularınız ve ön kayıt için nefessyogaegitim@gmail.com mail adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Uzman : Esin Alpman

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home