Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Gaye Günay ile Diş Sıkma Nedenli Oluşan Ağrıların Yönetimi
22 Ağustos 2022 Pazartesi / 20:30 - 23:00


Diş Sıkma Nedeniyle Oluşmuş Baş, Boyun, Yüz & Sırt Ağrılarınızı Gidebilirsiniz

Kendi kendinize uygulayabileceğiniz masaj tekniğiyle, diş sıkma problemi nedeniyle yüz, baş, boyun ve hatta sırt bölgesinde oluşan ağrılarınızı zamanla giderebileceksiniz.

Masaj, ağrıyan bölgedeki kaslardaki kan dolaşımını artırarak dokulara oksijen gitmesini sağlar. Bu hem toksik maddelerin dokudan atılmasına, hem de vücudun ağrıyı giderecek hormonları salgılamasına yardım eder. Sinir sisteminin uyarılmasıyla da ağrının azalması sağlanır.

Zoom üzerinden birbirimizi görerek yapacağımız bir buçuk saatlik özel veya grup dersinin kayıtları ders bitiminde katılımcılara gönderilecektir.

Kimler Katılabilir?
Herkes katılabilir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Tarih ve Saat:
22 Ağustos 2022 Pazartesi
20:30 - 23:00

Ücret: 300 TL + KDV

Uzman: Gaye Günay

2002 yılında Bilgi Üniversitesi, İdari Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldum. Geçirdiğim bir kaza sonucu kırdığım köprücük kemiğimin boyun ve sırt bölgemde yarattığı korkunç ağrıları gidermek için uygun beden terapilerini araştırmaya başladım ve böylece yoga ile tanıştım. Kendi bedenini tanıma yolculuğu gibi başlayan bu serüvenin devamında, 2006’da ofis işimi bırakarak Tayland’ın en bilinen uluslararası masaj okullarından biri olan ITM’de Thai masaj ve hocalık eğitimi almaya gittim. Kaldığım bir sene boyunca farklı masaj ekollerini çalıştım ve tıbbi bitkiler ve doğru kullanımları üzerine eğitimler gördüm. Tayland’ın özellikle felç ve kazalar sonucu bedende oluşan ağrı ve blokajların tedavisi konusunda bilinen en deneyimli ustalarından biri olan görme engelli profesör Ajarn Sinchai Sukparset’in, sevgili Picnic Duangsamorn Chariat, Chongkol Setthakorn ve ünlü usta Pichest Boonthumme ve oğlu Aon'un öğrencisiyim. Terapilerimde sadece kadın enerjisi ile çalışıyorum. Terapi uygulamalarım kişinin ihtiyacına göre belirleniyor ve Thai Masaj tekniği ile birlikte Tetik Nokta, Derin Bağ Doku, Refleksoloji, Reiki, ve Aromaterapi & Bitki Topları terapileri içerebiliyor. Buna ek olarak Hamile Masajı ve Yüz Terapi Masajı uyguluyorum. Eğitmen olarak Yüz Yogası & Kendi Kendine Masaj, Thai Masaj, Ailelere Yönelik Bebek Masajı ve Yin Yoga dersleri veriyorum.

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online