Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Gül Dirican ile Dinlendirici Pazarlar (Online)

13 Aralık Pazar / Hafif Akış ve Restoratif Yoga

17 Ocak Pazar /  Hafif Akış ve Yoga Nidra



İkişer saatlik iki uygulamadan oluşan bu atölye serisinde yumuşak akışlar ile desteklenen Restoratif Yoga ve Yoga Nidra uygulamalarıyla bedeni dinlendirip yenileyeceğiz.
13 Aralık’da yapacağımız buluşmada bedeni ve zihni derin dinlendirmek, onarmak için destekler kullanılarak yapılan Restoratif Yoga uygulamasını yapacağız.
17 Ocak'da ise Vedik dönemden gelen metinlerle yarı uyku halinde yapılan Yoga Nidra'yı deneyimleyeceğiz.

Kimler katılabilir?

Her seviyeye açık.



Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Etkinliğe kaydınızı 11 Aralık Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz; 16:00'dan sonra gönderilen dekontlar işleme alınmayacaktır.


Tarih:
13 Aralık Pazar / 20:00-22:00
17 Ocak Pazar / 20:00-22:00

İkili paket: 150 TL
Tek Pazar: 80 TL

Uzman: Gül Dirican

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home