Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Budokon® Yoga geleneksel yoga asanalarını ve serilerini, savaş sanatları pozları ve dairesel geçiş teknikleri ile bütünleştiren; akış bazlı yavaş bir stildir.
Omurga ve kalça mobilitesini arttıran, denge farkındalığını güçlendiren, yoga pratiğinizi dönüştürecek bir hareket biçimidir.

Bu atölyede esneklik ve mobilite egzersizleriyle özgürleşip, Budokon Yoga'nın hikayesini, temellerini ve inceliklerini öğrenirken; Animal Locomotion akışlarıyla tüm bedeni kullanarak güçlenip, bir çocuk gibi hareket etmenin coşkusunu yaşayacağız.

Tarih ve Saat: 3 Şubat 2018 Cumartesi / 13:00-16:00

Ücret: 100 TL + KDV (90 TL + KDV) 

Uzman: Canset Bağan

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 31 Ocak tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Canset Hakkında

İlk yoga dersine 16 yaşında giren Canset; Zeynep Aksoy, Berivan Sungur, Mey Elbi gibi Türkiye’deki öncü yoga eğitmenleri ile henüz lise yıllarındayken çalışma fırsatı buldu.

Üniversite eğitiminin ardından yoga ve çocuklara olan sevgisini bütünleştirerek YogaKids® çocuk yogası eğitimi aldı ve ardından büyük bir heyecanla 200 saatlik temel eğitime başladı. Eğitimi tamamladıktan hemen sonra, İstanbul’da farklı yoga stüdyoları ve gym’lerde dersleri açıldı.
Derslerde öğrencilere daha derin bilgiler sunmak ve kendi yolculuğunda pratiğini ilerletmek için 80 saalik orta seviye Vinyasa Akış eğitimini tamamladı; farklı beden tipleri ve ihtiyaçları anlama konusunda yetisini geliştirmek için Birthlight® UK’den Hamile ve Doğum Sonrası yogası eğitimi aldı.Yoganın yang (kaslar) ile ilgili yönünde yeterince kendini geliştirdikten sonra, Yin Yoga eğitimi ile bağ dokular üzerinde de çalışmaya başladı ve çalışmalarını mobilite / eklem açıklığı ile ilgili uygulamalar ile derinleştirdi.

Son olarak Budokon® Üniversitesi’nden Budokon® Yoga eğitimi alarak İstanbul’daki ilk Budokon eğitmeni oldu; farklı stüdyolarda Budokon Workshopları düzenlemeye başladı, dövüş sanatlarından ve dairesel geçişlerden aldığı ilhamı derslerine dahil etti.
Son senelerde aldığı Budist Farkındalık Meditasyonu ve Şamanik Psikoterapi modülleri ile, derslerinde bedenin çok ötesinde uygulamalara kapı açarak öğrenciler ile daha derin bir düzeyde bağ kurdu, hayatlarında dönüşümlere vesile olma düşünü tam anlamıyla gerçekleştirmeye başladı.
Canset; farklı geçmişler ve sistemlerden aldığı sertifikasyonların ardından her beden tipine ve yaşa uygun olan; beden – zihin – nefes farkındalığı bütünlüğü içerisinde yaptığı güçlenme, mobilite, esneklik ayakları üzerinde duran dersler için tercih ediliyor. Meditasyon Eğitmeni ve Spiritüel Terapist olarak çalışmaya devam ediyor.
 


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga