Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Eda Günel ile Mindfulness Egzersizleri - Herkese Açık & Ücretsiz

Meditasyonun her birimiz için bambaşka bir alan olduğuna inanıyoruz. Bu alanı paylaşabilmek için  Nefess’in ilk başladığı zamandan bu yana Meditasyon oturumları herkese açık olmuştur. Nefess’te ders veren meditasyon pratiğini paylaşan eğitmenler bu alanı açmakta ve bir karşılık beklemeden gönülden vermektedirler. Bu alan sayesinde sayısız insana temas ediyoruz.

Yaptığımız tüm eylemlerin, çabanın ve sonunda çabasızlıgın aynı yerde, aynı anda buluşması ile medite oluyoruz ya da sadece orada oluyoruz, beklentiden uzak...

Yoga pratiklerimiz, biricik bedenimizi oturuşa yani meditasyona hazırlarken, nefes ile bağlantımız orada olmamıza rehberlik ediyor.

Ve uzun zamandır da Nefess Yoga' daki herkese açık Meditasyon Derslerimiz ile bu alanı paylaşmaya, "bir"likte oturmaya devam ediyoruz.

Şimdide son yıllarda ihtiyacımızın daha da arttığı "bilinçli farkındalık" adına her Pazartesi "MINDFULNESS EGZERSIZLERI" ile beraberiz.

🌱Peki nedir bu Mindfulness?

Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına geliyor. Algılarını yeterince açıp zihinden geçen düşünceleri, vücudun hissettiklerini, kısacası gerçekleşenleri anlamak ve yargılamadan onlarla kalabilme durumudur.
Mindfulness için insanda eskiden beri olan doğal bir yetenek diyebiliriz. Ancak zamanla edindiğimiz farklı alışkanlıklar ve davranışlarla insanın bu yeteneği git gide zayıflamış. Bu yüzden de aslında “mindfulness” güçlendirilmesi gereken bir özellik haline gelmiştir.

🌱Eda Günel ile her Pazartesi 21:30'da
Yarım saatlik, basit egzersizler/meditasyonlar ile bilinçli bir farkındalık kazanmayı destekleyeceğiz.

👉🏼Derse katılmak için;
www.nefessyoga.com/program sayfasındaki Mindfulness Egzersizleri yazan derse tıklayarak, bulunan Zoom link ve şifresi ile bağlanabilirsiniz.
- Pazartesi 21:30 - 22:00 Eda Günel ile Mindfulness Egzersizleri

- Ya da aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:
https://us02web.zoom.us/j/82025869657?pwd=VTYzRzFTTEFSc0ovdHBXWDlZa21GQT09
Şifre: 216507

Meditasyon/ücretsiz oturumların devamlılığı açısından, alma-verme dengesinde dilerseniz bağış usulünde bir katkı (uygun gördüğünüz miktarda ) koyabilirsiniz. Bunun için nefessyogaonline@gmail.com adresimize mail atarak ödeme bilgilerimizi talep edebilirsiniz.

Sevgi dolu bir samimiyettte buluşmak üzere...


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga