Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

-English Below-

Nefess Yoga olarak içinden geçmekte olduğumuz süreçte birbirimizi gözetmek ve desteklemek adına paylaşımlar yapmaya, olduğumuz yerlerden yoga ve meditasyon alanını tutmaya devam edeceğiz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kararı doğrultusunda stüdyomuz belirsiz bir süre kapalı olacaktır. Üyeliklerinizi kapalı olduğumu süreçte uzatıyor, süreç içinde gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bu süre içinde Nefess Yoga'nın YouTube kanalındaki yoga videolardan ve websitemizdeki meditasyon ses kayıtlarından Yoga ve Meditasyon pratiğinize devam edebilirsiniz.

Nefess Yoga

Meditasyon Kayıtları

YouTube Videoları

As Nefess Yoga, we would continue to hold space for meditation and yoga and support each other from where we are while are going through a process.

Our studio will be closed for an indefinite period in line with the decision of the Ministry of Youth and Sports. Your memberships would be extended in, we will be updating you soon.

During this time you can keep practicing with the support of our videos on YouTube channel and and meditation recordings on Soundcloud. 


Sincerely,

Nefess Yoga

Meditation Guidance (In Turkish)

YouTube Videos (In Turkish)



Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga