Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Sevgili Nefess Yoga Ailesi,

Sizlerle stüdyomuzda buluşmayı çok özledik! 

Buna rağmen sizlerden gelen yönlendirmeler ve talepler doğrultusunda içinde bulunduğumuz mevcut koşullarda stüdyomuzun kapılarını açmayı hepimiz adına güvenli bulmuyoruz.

Bir süre daha derslerimize, eğitimlerimize online olarak devam edeceğiz. 

Salgının ortaya çıkardığı karantina koşullarında hepimizin evi birer stüdyo oldu ve bilgisayar ekranından dünyanın her yerine ulaşabildik. 

Stüdyodan uzak kalmak ne kadar zorsa şehir veya ülke dışında yaşayan yoga severlere ulaşmak da bir o kadar keyifli oldu bizim için.

Tüm ülkede izin verilen normalleşme sürecinde bizlere iletilen şartnamelere uygun şekilde açılmaya hazırız, yine de sizlerin geri bildirimlerine önem vererek ertelenen açılma tarihimizi ilerleyen günlerde sizlerle mutlulukla paylaşıyor olacağız. 

Üyelik bilgileri ile hem devam eden hem de yeni başlayan eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgiye hem sitemizden hem de Instagram üzerinden nefess_yoga adresinden ulaşabilirsiniz.

Soru, öneri ve dersler ile alakalı bilgi almak için nefessyoga@gmail.com adresinden, online dersler için ise nefessyogaonline@gmail.com adresinden irtibata geçebiliriz.

Instagram hesabımızı mutlaka takip edin, sürprizlerimizi yakalayın!

Sizlerle yeni programlarımızı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz:)

Sağlıklı günler için her zaman yanınızdayız!

Nefess Yoga


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At home