Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below--

The workshop is open to foreign participants and will be held in two languages.


El duruşu hazırlık pozları, el duruşu anatomik analizi, partnerli ve tek başına pratikler, ters duruş korkusuyla baş edebilme.

Güç, odak ve dengenin en üst seviyede ifadesi, şu ünlü el duruşu. Bu atölyede en temelinden başlayıp detaylı bir el duruşu analizi yapacak, hazırlık pozlarıyla bedeni hazırlayacak ve hem partnerli hem de tek başınıza çalışabileceğiniz pratikler edineceksiniz. Bir yandan poz için gerekli kas gruplarını çalıştırırken, bir yandan da ters duruş korkusuyla baş edebilmenin üzerinde duracağız. Ayrıca pozda tecrübeli öğrenciler için de detaylı ipuçları verilecektir.

Kimler Katılabilir?
Her seviyeye açıktır. Pozu en temel seviyede inşa ettikten sonra ileri seviye ipuçları da verilecektir.

Tarih ve Saat: 22 Haziran 2019 Cumartesi / 16:00-18:00

Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Uzman: Onur Aksoy

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 19 Haziran tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Onur Hakkında

Yoga yolculuğuna 2011 yılında başladı ve ilk temel yoga uzmanlık eğitimini 2014 yılında Zeynep Aksoy'dan aldı. Ardından Zeynep Çelen, Mey Elbi ve Devrim Akkaya'dan ileri seviye uzmanlıkları aldı. David Cornwell ile çalışarak Mindfulness ve Meditasyon üzerine derinleşti. Chris Chavez ile uzmanlık eğitimini 2019 yılında tamamladı. Berivan Aslan Süngür, Godfrey Devereux, Meghan Currie, Ulli Allmendinger, Defne Suman, Dylan Werner ve Görkem Dizdar gibi sayısız birçok uzmanın atölye ve çalışmaları ile Yoga, Meditasyon, Anatomi, Yoga Felsefesi, Ayurveda ve Kineziyoloji gibi birçok konuda derinleşti.

Handstand Anatomy with Onur Aksoy

Preparatory poses for handstand, handstand anatomic analysis, individual practice and practice with a partner, dealing with the fear of handstand

Yes, we are talking about the famous handstand, the highest level expression of strength, focus and equilibrium. In this workshop, you will make a detailed handstand analysis starting from the basics, prepare your body with the preparatory poses and acquire practices on which you can work either alone or with a partner. We will work on both activating the muscle groups required for the pose and dealing with the fear of handstand. We will also give detailed hints for the experienced students.


Who can attend the workshop?

The workshop is open to all levels of students. Once we build the pose at a basic level, we will provide advanced students with some hints.

Date and Hour: 29 June 2019 Saturday / 16:00-18:00

Fee: 70 TL + VAT (60 TL + VAT for Nefess Yoga Members and Alumni*)

*Nefess Yoga 200 Hours of Specialization Program Students and Alumni*

Instructor: Onur Aksoy

Please kindly pay the fee by the 26th of June so as to confirm your assistance to the workshop.

To get registered to the workshop, you can either call us on 0216 550 03 00 or fill in the below registration form.





Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga