Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Öznur Açıkalın ile 22 Çakra Çalışması (Online)

30 Mayıs 2020 Cumartesi / 11:00-12:00


22 çakra çalışması, bedenin 22 enerji noktasına ellerin konulması ile yapılır. Bu çalışmada ben sizler için bir alan açacağım ve birbirimize kalben bağlanacağız, enerji tekniği kullanan dostlar kullandıkları tekniğe de dilerlerse aynı anda bağlanabilirler, kullanmayanların ise sadece niyetleriyle kalplerini açmaları yeterlidir. Ardından yönlendirmelerimle yaklaşık 1 saat kadar süren meditatif bir çakra çalışması yapacağız. Bu sayede bedenizdeki enerji dengelenecek, fiziksel, duyusal, zihinsel ve ruhsal olarak bir rahatlama yaşayacaksınız.

Kimler Katılabilir?

Bu enerji çalışmasına çekilen herkes katılabilir.

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.


Etkinliğe kaydınızı 29 Mayıs Cuma günü saat 16:00'ya kadar ödemenizi yaparak tamamlamanızı rica ederiz.

Tarih ve Saat: 30 Mayıs 2020 Cumartesi / 11:00-12:00

Ücret: 40 TL

Uzman: Öznur L. Açıkalın

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır. Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek adına sizleri görmek isteriz, ancak kameranız yok ya da kapalı tutmayı tercih ediyorsanız, atölyenin başlangıcında kameranızı açarak uzmanımız ile iletişime geçtikten sonra kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Güvenli bir ortam yaratmamız ve bunu korumamız için bizlere yardımcı olmanızı rica ederiz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Evde / At Home