Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

Merhaba Reikidaşlar
Yaptığımız eğitimler, grup paylaşımları, ortak çalışmalar ve sohbetler sonunda ortak deneyim eksikliğinin bazen sizleri hareketsiz bıraktığını ve Reiki’yi derinlemesine etüd etmenizin önüne geçtiğini farkettim. Buna ek olarak Reiki eğitimi bir lunaparkta dolaşmak gibi olduğu için teknikler çoğalıp geliştikçe eskileri unutulabiliyor, dikkatten kaçıyor veya birkaç tane teknik üzerine sürekli çalışıldığı için diğerleri ile ilgili bir gelişme elde edilemeyebiliyor. Bazen ise ‘yanlış mı yapıyorum’, ‘ben yapamıyorum’ gibi korku temelli düşüncelerle pratikten uzaklaşılıyor. İşte pratik sınıfları tüm bu sorulara cevap olurken bir yandan da mevcud olarak zorlandığınız konularda da benimle ve atölyede oluşacak çemberin enerjisiyle çalışarak yol almanızı sağlayacak. Dönem içinde Reiki’den uzaklaştıysanız bu sınıflar sizin hem bilginizi tazeleyecek hem de pratik eksikliğinizi gidererek dönüşünüzü kolaylaştıracaktır. Tabi ki atölyelerin yine en önemli parçası paylaşımlar.

Katılım Koşulu: L. Öznur Açıkalın’dan veya Usui Işık Çemberi ekolünün masterlarından katılacağı atölyenin seviyesine uygun uyumlama ve eğitim almış olmak.

Reiki 1 Pratik Atölyesi İçerik
Gasho
Çember paylaşımı
21 çakra terapisi
Karşılıklı beyin dengeleme
Pandül kodlama ve pandülle çalışma
Bir başkasına reiki verme
2 farklı teknikle Çakra Dengeleme (hem kendine hem bir başkasına)
40 Nefes Meditasyonu
Topraklanma Meditasyonu (L. Öznur Açıkalın tarafından yapılacak yönlendirmeli meditasyon)
Oluşan çemberin enerjisine ve isteğine uygun olarak bazı pratikler çıkartılıp yerine farklı pratikler eklenebilir.
Malzemeler: Temizliği yapılmış bir pandül, defter, kalem.
Rahat kıyafetlerle gelinmesi yeterlidir herhangi bir renk kısıtı yoktur. İstenirse kişi için özel olan kristal, taş veya güç objeleri sunağa konulması için getirilebilir.


Tarih ve Saat: 24 Mayıs 2019 Cuma /11:00 – 17:00

Ücret: 300 TL + KDV
Kontenjan: 15 kişi

Uzman: L. Öznur Açıkalın

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 20 Mayıs tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Hakkında

Lütfiye Öznur Açıkalın – 2007 yılında Master’ı Ayla Bademli ile Reiki eğitimlerine başlamış, Reiki’yi ilk günden hayat yollarından biri olarak seçip eğitim süreci boyunca enerji aktarımlarının çeşitli dallarında çeşitli masterlardan eğitimler almış, yoğun araştırmalar ve uygulamalı çalışmalar yapmış bilgisini, şifacılık ve duru görü yeteneklerini geliştirmiştir. 2014 yılında Usui Shiki Ryoho Reiki Masterların Master’ı uyumlamasını alarak reiki eğitimini tamamlamıştır. Dr. Usui’den günümüze gelen reiki aile ağacında 9. kuşak master eğitmeni ve güçlü bir şifacıdır. Tüm kalbiyle öğrenmeye devam etmektedir.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga