Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
"Her bir insanoğlunun özünde, dilediğini gerçekleştirecek, ve hatta imkansızı başarabilecek ilahi bir güç saklıdır. Sadece bu müthiş potansiyelinizin farkında değilsiniz. İleriye doğru bir adım atarken ortaya çıkabilecek her türlü korkuyu yenmek için adımlarınızı cesaretle atınız. Ve bunun için tek bir yere; kalbinize sığınmanız yeterlidir. Korkularınızın sadece ve sadece sevgiyle aşılacağına güvenmeniz gerekir. Kalbinize sığının..."

Yoga pozları içinde 'maymun pozu' olarak bilinen, pek çok uygulayıcının çekindiği pozlardan olan Hanumanasana’ya doğru bir yolculuk yapacağımız bu 2 saatlik derste, pozun mitolojik hikayesinden yola çıkacağız ve pozun mekaniklerini anlamaya çalışarak, bizi zorlayabileceği çeşitli noktalar üzerinde çalışacağız. Özenli oluşturulmuş bir sekans içinde, bu pozun ana elementlerini, bedeni poza nasıl hazırlayacağınızı ve poza nasıl güvenle gireceğinizi öğreneceksiniz. Pozun öğrenme sürecindeyse belki adanmışlık ve sabrın önemini biraz daha net görme fırsatı yakalayacaksınız.

Kimler Katılabilir?


Bir süredir yoga yapanlar.

Tarih ve Saat: 6 Ekim 2018 Cumartesi / 13:00-15:00

Ücret: 70 TL + KDV (Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 60 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı mezunları

Uzman: Sinem Er


Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 1 Ekim tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga