Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

-English Below (The workshop will be in Turkish)-


Soner Türkölmez ile Acro Yoga

Soner Türkölmez ile acro yogayı denemeye hazır mısın? Yoga ile akrobasinin bir arada yer aldığı bu eğlenceli oyunları oynarken çok keyif alacaksın!
Acro Yoga; yoganın manevi bilgeliği ile akrobasinin dinamik gücünün güven, şefkat, eğlence, ekip çalışması ile birleşmiş halidir. Güvenli bir ortamda iki veya daha fazla kişinin akrobatik pozları ve hareketleri deneyimlemesi esasına dayanır. Acro yoga çalışmaları ile korku ve çekinceler yok olur. Kişilerin sonsuz iletişim, güven ve bütünleşme imkanları ile tanışmaları sağlanır.
Bu çalışmada acro yoganın temellerini öğrenip birçok pozu deneyimleme şansımız olacak. Bol bol gülüp eğleneceğiz, yapabildiklerimize şaşıracak, keyifli vakit geçireceğiz.
Etkinliğe katılmak için partner getirmek zorunda değilsin. Acro yoga tecrübesine sahip olmana da gerek yok! Her seviyeden katılımcıya açıktır. Sadece eğlenmek istemen gerekiyor!


Kimler Katılabilir?
Her seviyeye açıktır.


Tarih ve Saat: 3 Kasım 2019 Pazar / 15:00-17:30
Ücret: 100 TL + KDV ((Nefess Yoga Üyelerine ve Mezunlarına* 90 TL + KDV)

*Nefess Yoga 200 Saatlik Uzmanlaşma Programı öğrenci ve mezunları

Atölyeye kaydınızı kesinleştirmek için 30 Ekim tarihine kadar atölye ücretini ödemeniz yeterlidir.

Rezervasyon için 0216 550 03 00 nolu numaradan bizi arayabilir ya da aşağıdaki kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Uzman: Soner Türkölmez

Soner Hakkında

Yogayla 2003 yılında tanıştım. 2011 yılından itibaren düzenli yoga yapmaya başladım. Bu süre içinde hem fiziksel hem ruhsal olarak yoganın faydalarını çokça deneyimledim. Kendimden yola çıkarak bu yolculuktaki diğer insanlarla tecrübelerimi paylaşmaya karar verdim.

Yoga yolculuğum boyunca Honza & Claudine Lafond, Kino MacGregor, Dylan Werner, Elena Brower, Meghan Currie, Seane Corn, Cat Alip-Douglas, Chris Chavez, Çetin Çetintaş, John Karvelis, Todd Tesen, Godfrey Devereux, Ray Rizzo, Devrim Akkaya, Barış İşcan, Douglas Brooks, Mathieu Boldron, Sinem Er, Konstantinos Charantiniotis, Bee Bosnak gibi hocalarla çalışma imkanım oldu. 2016 yılında The Chris Chavez Path To Teaching hocalık eğitimini aldım. 2018 yılında da ACROVINYASA Level 1 Teacher Training eğitimini tamamladım.

Yoga benim için gerçeğe doğru bir yolculuğu, hiç bitmeyecek bir farkındalık ve keşif alanını ifade ediyor. Bu keyifli süreçte bir gün yollarımız kesişir de paylaşımda bulunursak çok sevinirim.


Acro Yoga with Soner Türkölmez

Are you ready to try acro yoga with Soner Türkölmez? You will really enjoy yourselves playing these fun games combining yoga and acrobatics!

Acro Yoga is the combination of the spiritual wisdom of yoga with the dynamic power of acrobatics in a team work of trust, compassion and fun. It is based on the experience of acrobatic postures and movements by two or more people in a safe environment. With acro yoga studies, we get rid of our fear and reservations. People have the possibility to meet with absolute communication, trust and integration.

In this workshop, we will learn the basics of acro yoga, and try many postures. We will have a lot of fun and laugh a lot. We will be surprised of what we are capable of doing, and have a good time.

You don’t need to bring a partner. You don’t need to have previous acro yoga experience! It is open to participants of all levels. You just need to be willing to have fun!

Who can join?
It is open to all levels.


Date and Hour: 3 November 2019 Sunday / 15:00-17:30
Fee: 100 TL + VAT ( 90 TL + KDV for Nefess Yoga Members and Alumni*)

*Nefess Yoga 200 Hours of Specialization Program students and alumni

Instructor: Soner Türkölmez

Please kindly pay the workshop fee by the 30h of October to confirm your assistance to the workshop.

You can either call us on 0216 550 03 00 or fill in the below form to get in touch with us.


About Soner

I met yoga in 2003. I started to practice yoga regularly since 2011. I have experienced both physical and spiritual benefits of yoga in this period.I decided to share my experience in this journey with others, based on my own practice.

I had the chance to work with Honza & Claudine Lafond, Kino MacGregor, Dylan Werner, Elena Brower, Meghan Currie, Seane Corn, Cat Alip-Douglas, Chris Chavez, Çetin Çetintaş, John Karvelis, Todd Tesen, Godfrey Devereux, Ray Rizzo, Devrim Akkaya, Barış İşcan, Douglas Brooks, Mathieu Boldron, Sinem Er, Konstantinos Charantiniotis, Bee Bosnak, among others, in my yoga journey. In 2016, I completed The Chris Chavez Path To Teaching teachers’ training. In 2018, I completed ACROVINYASA Level 1 Teacher Training.

Yoga is a journey to the truth for me, it is an ever-ending space of awareness and discovery. I would be very glad to share our experience in this joyful process one day, if our paths cross.


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga