Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.

--English Below(The workshop would be translated to English if needed)--


Nefess Yoga Ekoloji Buluşmaları yeniden başlıyor!

"Yeryüzü bedeniniz olsaydı acıyan yerlerini hissedebilirdiniz."

Thich Nhat Hanh

Yoga aracılığı ile kendi bedenimiz ve zihnimize yakından baktıkça "dünyanın bedenini" de daha yakından algılar, onun acılarını daha yakından hissederiz. Hem kendimiz ve sevdiklerimiz hem de üzerinde yaşadığımız gezegen için bir araya gelmeye, konuşmaya ve yeni hikayeler üretmeye her zamankinden çok ihtiyacımız olan zamanlardayız. Attığımız her adımın bir dönüştürme gücü olduğunun ve o adımların sadece bizi değil, dünyayı da dönüştürebileceğinin bilincinde olarak "evet ama ben ne yapabilirim ki?" sorusuna birlikte cevap aramak için sizi 12 Mayıs'taki Yoga ve Ekoloji Buluşmasına davet ediyoruz.

12 Mayıs'taki bu 2 saatlik buluşmada kısa bir yoga pratiğinin ardından hayatımızdaki ve dünyadaki sorunların neler olduğunu, bunların birbiriyle olan bağlantısını ve bizi sorunun tarafından çözümün tarafına taşıyacak dönüşümün adımlarını konuşacağız. Yogada sıklıkla bahsettiğimiz farkındalık kavramını "ekolojik farkındalığı" da kapsayacak şekilde, Patanjali'nin Yoga Sutraları ve Budizmin Dört Yüce Gerçeği öğretileri üzerinden ele alarak, yediğimiz gıdalar, kullandığımız temizlik ve kozmetik malzemeleri, atıklarımız, ulaşım yöntem ve araçlarımız gibi başlıkları açarak araştıracağız.

Nefess Yoga Ekoloji Buluşmaları herkesin katılımına açık ve ücretsizdir.

Tarih ve Saat: 12 Mayıs 2019 Pazar / 20:00-22:00


Yoga and Ecology Meeting with Yelina & Bora

Nefess Yoga Ecology Meetings kick off again!

"If the earth was your body, you would feel its aching parts!”
Thich Nhat Hanh


The more we look deeper in our own bodies through yoga, the more we perceive “earth’s body” and the closer we feel its pain. We are going through times when our need to come together both for ourselves, our loved ones and the planet that accommodates us, talk and make new stories has accrued at an unprecedented scale. We invite you to the Yoga and Ecology Meeting on the 12th of May to search for an answer to the question, “right, but what can I do?” with an awareness of the transformative power of each step we take and its impact not only on us but on the entire world.

In this two hours of meeting on the 12th of May, we will talk about the problems in our lives and in the world, their interconnection and steps to be taken for a transformation that would lead us to solutions. We will dwell on the concept of awareness, a concept that is frequently used in yoga, with respect to the Yoga Sutras of Patanjali and the Four Sublime Truths of Buddhism in a way to incorporate “ecological awareness” in its conception under distinct sub-titles as the food we consume, cleaning and cosmetic products, our waste, transportation methods, vehicles etc.

Nefess Yoga Ecology Meetings are open to everyone and free of charge.

Date and Hour: 12 May 2019 Sunday / 20:00-22:00


Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Nefess Yoga