Görüntülemekte olduğunuz etkinliğin tarihi geçmiştir.
Güncel etkinliklerimizi görmek için lütfen tıklayın.
Zeyrenda ile Derin Geriye Bükülmeler - 1
20 Ağustos Cumartesi 12:30 - 13:45


Bu workshopta önce geriye bükülmenin anatomisinden bahsedip geriye bükülmek aslında bedenimize tam olarak ne yapıyor sorusunun cevabını arayacağız. Önce tüm sırt ile çalışmaya başlayıp ardından bölge bölge ayırarak sırtımızı tanıyarak derinleşecek ve sırtımızdaki her bölgeyi ayrı ayrı hissetmeye çalışacağız. Başlangıç pozları ile başlayacağız ve pozun içinde gidebildiğimiz en derin yerleri arayarak ilerleyeceğiz.

Workshop sonunda dengeleyici egzersizlere yer vererek bedenimizi dengeleyecek ve hafif esneme ile workshopu bitireceğiz.

Gelirken kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetler giymenizi öneririm çünkü fiziksel bir aktivite yapıyor olsak da aslında bu workshop konsantre olmak ve kendini bedeninin içinde rahat hissetmekle de ilgili ve sinir sistemimizin konforlu hissetmesi önemli.

Workshop 75 dakika sürer, her seviyeye açıktır.

Tarih ve Saat:
20 Ağustos Cumartesi 12:30 - 13:45
Son başvuru tarihi : 19 Ağustos

Etkinlik için gerekli ekipmanlar:
Bir mat, iki yoga blogu ve bir yoga kemerine ihtiyacınız var ve duvar kenarında bir yere yerleşmeniz gerekir.

Ücret:
250 TL + KDV

Kimler Katılabilir?
Her seviyeden yetişkin katılımcılara açıktır.

Uzman: Zeyrenda

Hayatımdaki en büyük aşkımı işine çevirdim çünkü zamanımın tamamını harekete ayırmak istiyordum ve ilerledikçe gitmek istediğim yolun daha çok uzun olduğunu ve bu yoldan hiç ayrılmak istemediğimi fark ettim. Çocukken bale, jimnastik, su balesi gibi alanları uzun yıllar deneyimledikten ve pek sevemedikten sonra 2013 yılının sonlarına doğru pole ile tanıştım. İlk başlarda çok sevdiğim bir hobimdi ama bu ilişkinin bana yetmediğini ve derinleşmek istediğimi anladıktan sonra işim ve hayatım oldu. İlk sertifikamı Haziran 2016'da Xpert'ten aldıktan sonra Joy of Pole'dan Pole Beginner ve Pole Intermediate eğitmen eğitimlerini aldım, aynı stüdyonun Mobilite ve Esneklik eğitimine katıldım. 2021'de ise Xpert'ten Pole 3-4 eğitmen eğitimini alarak Pole üzerine bütün seviyeleri tamamladım.

Pole benim için bir spor değil, dans. Yüksek topuklar ve müzikle akarken zamanı kaybediyorum. Pole'un kendi içinde barındırdığı her alanı deneyimlemeyi ve öğretmeyi çok sevsem de benim için koreografiler geri kalan alanlarından zevkli oldu her zaman. Dans etmekten daha çok sevdiğim tek şey ise öğretmek. Bildiğim her şeyi tüm detaylarıyla öğretmeyi çok seviyorum. Öğrencilerime kendi planları doğrultusunda program sunmak ve herkesi kendi sen sevdiği alanı bulmaya teşvik etmek öğretmekle ilgili en sevdiğim süreç.

Pole üzerinde bendy trickler yapmaktan hoşlandığım için başladığım esneklik antrenmanlarımı end range training ve derin esneme ile birleştirdim çünkü en efektif olduğunu düşündüğüm yolu bulmak istedim. Esneklik derslerinde daha çok aktif teknikler kullanmayı tercih ediyorum çünkü aktif esneklik diğer tüm egzersiz alanlarında da kullanılabiliyor. Pasif esnetmeyi sadece ruhumun da dinlenmeye ihtiyacı olduğu zamanlarda tercih ediyorum. Backbend en sevdiğim, en uzun süre deneyimlediğim ve hala deneyimlemeye devam ettiğim esneklik alanı çünkü insan kalple doğar ve kalp açıcılar hem kendi içimize dönmeyi kolaylaştırıyor hem de uzun bir yolda yavaş yürümeyi en iyi öğreten disiplinlerden bence.

Şu anda pole başlangıç, pole teknik, bendy trickler ve pole koreografi dersleri ile esnekliğe giriş ve geriye bükülmeler dersleri üzerine dersler vererek hayatımı devam ettiriyorum.

Birlikte dans etmeyi heyecanla bekliyorum. <3

Yerinizi ayırtmak için aşağıdaki ön kayıt formunu doldurabilir veya nefessyogaegitim@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Size en kısa zamanda mail üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Çalışma Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecektir. Görüşmelerin linki sadece katılımcılarla paylaşılmaktadır.

Etkinlik Bilgiler

  • Yer: Online